3 σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτός ΔΕΝ είναι για σένα | 0 bovary.gr
3 σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτός ΔΕΝ είναι για σένα | 0 bovary.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτός ΔΕΝ είναι για σένα


Δεν είναι κακό να ζεις στον κόσμο σου αν αυτός σε γεμίζει χαρά. Μόνο που μερικές φορές θα έχεις παρατηρήσει ότι σε πολλά μπορεί να μην συμβαδίζει με την πραγματικότητα που είναι σκληρή και αδυσώπητη.

Το να εθελοτυφλείς, ξέρεις ότι θα οδηγήσει με γεωμετρική πρόοδο στην απογοήτευση που πονάει πιο πολύ και από την αλήθεια. Υπάρχουν τρία σημάδια που χτυπούν καμπανάκι και σε καλούν να δεις την σχέση σου στην πραγματική της διάσταση. Ο άνθρωπος που έχεις κοντά σου, μήπως τελικά δεν είναι για σένα;

1) Eίναι πάντα πολύ απασχολημένος για να σε δει: «Δεν μπορώ, έχω δουλειά». Μπορεί στην αρχή της σχέσης όλα να έμοιαζαν ιδανικά – άσχετα από το ότι ξέρεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει ιδανική σχέση-, να μιλούσατε πρωί και βράδυ, να ανταλλάσσατε μηνύματα, να είχατε συνεχή επικοινωνία με οποιοδήποτε τρόπο. Ο καιρός πέρασε, εσύ νιώθεις ότι τον έχεις ερωτευτεί και θέλεις να τον βλέπεις όσο πιο πολύ γίνεται. Εκείνος συνεχώς δεν μπορεί, αναβάλλει συναντήσεις, δεν έχει χρόνο να μιλήσετε.

Η πραγματικότητα: Αν ένας άνδρας σε θέλει πραγματικά, θα δημιουργήσει από μόνος του χρόνο για να σε δει. Αν δεν έχει ούτε την πρόθεση να σε δει, με χαρά και λαχτάρα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ο άνδρας που σε ποθεί, κινεί γη και ουρανό για να σε δει. Έστω για λίγο, έστω μόνο για να σε φιλήσει.

 

2) Ο «Δεν θέλω σχέση»: Από την αρχή της επαφής σας, σου έχει πει ότι «Δεν είμαι για κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο». Αλλά από τότε δεν σταμάτησε να σου μιλάει, να συναντιέστε και να σε κοιτάει βαθιά στα μάτια, να σε κάνει να γελάς. Κι εσύ τον ερωτεύτηκες και ξέχασες ότι σου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θέλει κάτι πιο σταθερό.

Η πραγματικότητα: Αυτό που θέλεις από εκείνον, δεν το θέλει από σένα. Μην εθελοτυφλείς πιστεύοντας ότι «Μαζί σου θα αλλάξει αυτό». Δεν αποκλείουμε βέβαια το ενδεχόμενο να συμβεί. Αλλά είναι δύσκολο. Θα σε κουράσει.

3) Ασχολείται μαζί σου μόνο όταν είστε με κόσμο: Ενώ όταν η έξοδος τελειώνει, εξαφανίζεται και επικοινωνεί αραιά, - μπορεί απλά να σου κάνει like στις φωτογραφίες σου στο Facebook- και σπάνια θα στείλει από μόνος του μήνυμα. Εσύ βρίσκεις δικαιολογίες τύπου «Είναι ντροπαλός», «Μπορεί να είναι απασχολημένος».

Η πραγματικότητα: Αν σε θέλει πραγματικά, θα κάνει κινήσεις να βρίσκεστε οι δύο σας, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, θα σου τηλεφωνεί, θα ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά. Για την καθημερινότητά σου, για το πώς νιώθεις. Όλα τα άλλα, είναι ψεύτικα και δεν οδηγούν πουθενά.