«Με αυτούς τους 10 τρόπους έχασα κιλά -Χωρίς γυμναστική ή δίαιτα» | 0 bovary.gr
«Με αυτούς τους 10 τρόπους έχασα κιλά -Χωρίς γυμναστική ή δίαιτα» | 0 bovary.gr
FITNESS TIME

«Με αυτούς τους 10 τρόπους έχασα κιλά -Χωρίς γυμναστική ή δίαιτα»


Η Λέτα δεν έκανε ούτε δίαιτα, ούτε γυμναστική για να δει το βάρος της να αλλάζει. Απλά τροποποίησε μερικές καθημερινές της συνήθειες και είδε την σιλουέτα της συστηματικά και θεαματικά να μεταμορφώνεται!

«Μέτρον άριστον». Η χρυσή συμβουλή. Ακολουθούν άλλες δέκα για να δεις σταθερή διαφορά στο βάρος σου χωρίς στερήσεις και ιδρώτα!
 

1) «Η μέρα μου ξεκινά πάντα με ένα ποτήρι νερό»: Νερό, λοιπόν. Μείνε ενυδατωμένη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το νερό φέρνει αίσθημα κορεσμού και δεν πεινάς συνέχεια.

2) «Κάνω μικρές αλλαγές στα συνοδευτικά των φαγητών»: Αντί για μαγιονέζα μπορείς να προσθέσεις στη σαλάτα σου λάδι και ξύδι ή λεμόνι. Ή γιαούρτι με μουστάρδα. Αντί για αποξηραμένα φρούτα, πρόσθεσε στο γιαούρτι σου φρέσκα φρούτα, αν θες ένα χαμηλό σε θερμίδες σνακ. Άσε στην άκρη τα σιρόπια ή τις σως.

3) «Για επιδόρπιο, τρώω ένα μικρό κομμάτι σοκαλάτας bitter»: Eίναι το λιγότερο επιβαρυντικό γλυκό για την σιλουέτα μου. Αν θες να δεις διαφορά στο βάρος σου, σταμάτα τα μπισκότα και τα σνακ με πολλές θερμίδες που δεν προσφέρουν τίποτα.

4) «Μην το παρακάνεις με τις ποσότητες»: Είναι σημαντικό να κρατάς το μέτρο στη διατροφή σου. Μέτρα τις ποσότητες που θα φας και μην υπερβάλλεις. Βάλε μικρή μερίδα και φάε την ποσότητα που έχει το πιάτο σου.

5) «Άρχισε να περπατάς»: Αντί να πάρεις ασανσέρ, ανέβα με τις σκάλες. Αντί να πάρεις αυτοκίνητο για μια μικρή απόσταση, περπάτησε για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

6) «Μην παραμένεις νηστική για πολλές ώρες»: O μεταβολισμός σου με αυτό τον τρόπο κοιμάται και ό,τι τρως... το παίρνεις πάνω σου πιο γρήγορα. Προγραμμάτισε τα γεύματά σου.
 

7) «Βάλε τις φυτικές ίνες και τις πρωτεΐνες στη διατροφή σου»: Φρούτα, λαχανικά, προιόντα ολικής άλεσης. Θα βοηθήσουν πολύ.

8) «Μην πίνεις αναψυκτικά - αλκοόλ»: Τσάμπα θερμίδες! Πιες νερό, πιες πχ. χυμό λεμόνι.

9) «Κοιμήσου περισσότερο»: O λίγος ύπνος σου στερεί ενέργεια, σου χαλάει την διάθεση, σου ανοίγει την όρεξη.

10) «Φάε το βραδινό σου... νωρίς»: Το βραδινό σου θα πρέπει να καταναλωθεί 3 ώρες πριν τον ύπνο σου. Μην φας βαριά σε καμία περίπτωση.