Shutterstock
Shutterstock
IROBOT

Πώς κατάφερα να έχω πεντακάθαρο σπίτι χωρίς να κάνω την παραμικρή κίνηση -Δύο μαγικές συσκευές μου έλυσαν τα χέρια


Υπάρχουν φορές που η ευφυΐα της τεχνολογίας υπερβαίνει τη φαντασία μας.

H διαισθητικότητά της συλλαμβάνει τις ανάγκες μας πριν ακόμα αυτές εκφραστούν. Γίνεται ο σύμμαχός μας στην υλοποίηση του απώτερου στόχου μας: μιας καθημερινότητας με ποιότητα και ευχάριστες στιγμές. Όταν δείχνουμε εμπιστοσύνη στις απεριόριστες δυνατότητές της, εκείνη στοχεύει ακόμα πιο ψηλά.

Αν το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι μια κουραστική αλληλουχία υποχρεώσεων, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το δείτε με άλλα μάτια: αυξάνοντας τον χρόνο για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρουμε ότι μόνο μια απλή προτροπή δεν μπορεί να σας πείσει. Χρειάζεστε αποδείξεις. Και τις έχουμε. Αν αφιερώνετε παραπάνω χρόνο από όσο αντέχετε για τις δουλειές του σπιτιού, για να ζείτε σε ένα πεντακάθαρο σπίτι χωρίς σκόνη και βρωμιές, ένα περιβάλλον ασφαλές για την υγεία την δικής σας και των αγαπημένων σας προσώπων -παιδιών και τετράποδων φίλων-, δύο συσκευές είναι αυτές που θα σας λύσουν τα χέρια με την καινοτόμα φιλοσοφία τους, την έξυπνη λογική τους και την ευκολία που προσφέρουν.

Το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα στο σπίτι μπορούν να γίνουν εύκολη υπόθεση: φτάνει να εμπιστευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν οι σκούπες και σφουγγαρίστρες της -ηγέτιδας στο εξωτερικό- iRobot που έφτασαν στον Κωτσόβολο για να βάλουν κυριολεκτικά τα πράγματα στη θέση τους στην καθαριότητα του σπιτιού. Η iRobot ήρθε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας με συσκευές που αποτελούν επένδυση για τον οικιακό εξοπλισμό.

Αν μόνο η λέξη «αγγαρεία» χαρακτηρίζει τον τρόπο που προσεγγίζετε το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα στο σπίτι, αν και μόνο στο άκουσμά τους, νιώθετε την ενέργειά σας να πέφτει κατακόρυφα, τότε είστε στο σωστό μέρος. Οι σκούπες και οι σφουγγαρίστρες της iRobot κάνουν κάτι που αλλάζει τα δεδομένα στο καθάρισμα του σπιτιού μια για πάντα.

Όταν οι σκούπες και οι σφουγγαρίστρες της iRobot είναι σε λειτουργία, η παρουσία σας στο σπίτι είναι περιττή, καθώς δεν χρειάζονται ανθρώπινη παρέμβαση για να κάνουν την δουλειά τους. Εσείς, απλά, χαλαρώνετε διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο, σερφάροντας, ή ακούγοντας μουσική κι εκείνες «σαρώνουν» το σπίτι χωρίς να αφήνουν ούτε σπιθαμή του δαπέδου με σκόνη ή βρωμιά. Εσείς απλά τις βάζετε σε λειτουργία και εκείνες ξέρουν όλα τα υπόλοιπα!

Δύο συσκευές επένδυση για τον οικιακό εξοπλισμό τις οποίες θα ευγνωμονείτε για τον ελεύθερο χρόνο που θα σας αφήσουν για να τον αξιοποιήσετε για την ξεκούρασή σας.

Η ρομποτική σκούπα iRobot Roomba i7+ είναι κατάλληλη για κάθε δάπεδο και όλους τους τύπους χαλιών. Με το μοναδικό σύστημα πλοήγησης iAdapt 3.0 που διαθέτει, προσανατολίζεται τέλεια στο χώρο και με την «ευφυΐα» της επιλέγει πάντοτε την τεχνική καθαρισμού που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιφάνειας. Επιμένει στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη προσοχή λόγω συσσωρευμένης βρωμιάς, καταναλώνοντας ενέργεια και χρόνο, εν αντιθέσει με άλλες σκούπες ρομπότ, οι οποίες απλά κάνουν τη διαδρομή που έχουν προγραμματίσει και έπειτα πάνε για φόρτιση στη βάση τους. Η συγκεκριμένη σκούπα παρακολουθεί τη στάθμη της μπαταρίας και επιστρέφει στη βάση φόρτισης εάν και εφόσον υπάρξει ανάγκη. Μετά τη φόρτιση, συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε μέχρι να τελειώσει το καθάρισμα.

 

Eνα δυνατό πλεονέκτημα της ρομποτικής σκούπας iRobot i7+ που την καθιστά συσκευή-αποκάλυψη για τα ελληνικά δεδομένα είναι η αυτόματη λειτουργία αδειάσματος του κάδου που προσφέρει εντυπωσιακή άνεση κινήσεων, αφού και η ανθρώπινη παρέμβαση απαιτείται μόνο μια φορά τον μήνα. Η σακούλα συλλογής ακαθαρσιών που βρίσκεται μέσα στη βάση χωράει έως και 30 κάδους συλλογής του ρομπότ. Η ένδειξη επάνω στη βάση σε ειδοποιεί όταν είναι η ώρα για να αντικατασταθεί η σακούλα.

 

O καθαριστής δαπέδων iRobot Braava Jet 240 είναι ιδανικός για σφουγγάρισμα και γρήγορο σκούπισμα όλων των δαπέδων ή μόνο σκούπισμα. Κάνει το σφουγγάρισμα των μικρών χώρων παιχνίδι.

Με τη λειτουργία δόνησης της κεφαλής καθαρισμού και τον ψεκαστήρα του διαλύματος, ο Braava Jet 240, εξαφανίζει με επιμέλεια και αποτελεσματικά λεκέδες και ακαθαρσίες, χωρίς να αφήνει ούτε ένα εκατοστό ακαθάριστο. Ξέρει με ακρίβεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο και πού πρέπει να καθαρίσει. Μια από τις λειτουργίες που τον καθιστούν ιδανική επιλογή για το σπίτι σας, είναι η διακριτική παρουσία του στον χώρο. Λειτουργεί με έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος είναι σιωπηλός κατά τον καθαρισμό. Μπορεί να καθαρίζει όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να δηλώνει με θορυβώδη τρόπο την παρουσία του. Ιδανικός για κουζίνες μπάνια και άλλους χώρους του σπιτιού. Καθαρίζει κάτω από κάθε έπιπλο, κατά μήκος των τοιχών, γύρω από τα πόδια των τραπεζιών.

Στην ίδια σειρά, θα βρείτε την iRobot Roomba 676, που εξασφαλίζει ένα ποιοτικό καθάρισμα με το σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων –ρυθμίζοντας το καθάρισμα για οποιαδήποτε μέρα και ώρας της ημέρας. Η iRobot Roomba e5 προσφέρει άνετο καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών με σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce, σύστημα διπλών βουρτσών πολλαπλών επιφανειών από καουτσούκ, κινητήρα 2ης γενιάς με 5πλάσια δύναμη αναρρόφησης, πλενόμενο κάδο απορριμμάτων και σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια. Η iRobot Roomba 966, μπορεί, επίσης, να αντιμετωπίσει όλους τους ανεπιθύμητους εισβολείς -όπως σκόνη και βρωμιά- στο σπίτι. Εξασφαλίζει τέλειο καθάρισμα μέχρι 185m2. Η iRobot Roomba 980 καθαρίζει όλους τους τύπους σκληρών δαπέδων και χαλιών, διαθέτει σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce και λειτουργία CarpetBoost για τέλειο καθαρισμό χαλιών, ενώ και η iRobot Roomba 605 κατευθύνεται σε όλο το χώρο, κατά μήκος των τοίχων, γύρω από τα έπιπλα και κάτω από αυτά, ώστε το καθάρισμα να είναι τέλειο και ο κάδος της είναι μεγάλης χωρητικότητας.

Βρίσκομαστε στην αρχή της νέας σεζόν και είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας. Το σπίτι θέλει την φροντίδα σας, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Αυτές οι έξυπνες συσκευές δεν αφήνουν μόνο το σπίτι σας πεντακάθαρο, αλλά και εσάς χαλαρή να απολαύσετε σε ένα υγιεινό περιβάλλον ξεκούραστες στιγμές. Τις αξίζετε! 

Τις σκούπες και τους καθαριστές δαπέδων iRobot μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr