Το αυγό είναι μια ιδιαίτερη αλλά και παρεξηγημένη τροφή.
Τα αυγά είναι ευαίσθητα και πρέπει να είναι φρέσκα για να καταναλωθούν με ασφάλεια.
Είναι μια σούπερ θρεπτική υπερτροφή, πλούσια σε πρωτεΐνη, σίδηρο, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορούν να μαγειρευτούν με άπειρους τρόπους, δημιουργώντας λαχταριστά πιάτα.
Πολλές φορές, ωστόσο, τα αγοράζουμε και τα ξεχνάμε στο ψυγείο, ώσπου χαλάνε, μυρίζουν και αναγκαζόμαστε να τα πετάξουμε.
Μου συμβαίνει συνέχεια! Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε τα αυγά μας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Κι όμως υπάρχει σύμφωνα με τον Jesse Laflamme, CEO του «Pete and Gerry’s Organic Eggs».
Ο ίδιος βρήκε ένα έξυπνο τρικ για να μειώσει την σπατάλη και να κρατήσει τα αυγά φρέσκα για περισσότερο.