shutterstock.com
shutterstock.com
SEX FILES

5 γυναίκες αποκαλύπτουν γιατί φωνάζουν στο σεξ –Yπάρχει εξήγηση


Στην περίπτωση που ζεις σε μια μεγάλη πολυκατοικία θα σου έχει πιθανότατα τύχει να ακούσεις φωνές αργά τη νύχτα από το γειτονικό διαμέρισμα. Φωνές που εν μέρει θα σε φοβίσουν, μέχρι όμως να καταλάβεις ότι πρόκειται για μια έκφραση ευχαρίστησης και απόλαυσης κατά τη σεξουαλική επαφή.

Σεξ άλλωστε στο αθόρυβο δεν νοείται, καθώς η απελευθέρωση όσων αισθάνεσαι τη στιγμή της πράξης υπόσχεται καλύτερη και πιο ποιοτική σεξουαλική ζωή.

Πέντε γυναίκες αποκαλύπτουν τις αξέχαστες εμπειρίες που τους αφήνουν οι φωνές στο κρεβάτι.

  • « Οι φωνές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με το σύντροφο μου είναι για μένα κάτι το αυθόρμητο, που συμβαίνει ως αποτέλεσμα της απόλυτης ηδονής και ευχαρίστησης.» 
  • « Είναι δύσκολο για μένα να ξεπεράσω το στρες της καθημερινότητας και να το απομακρύνω όταν έρχομαι σε ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφο μου. Φωνάζω στην προσπάθεια μου να επικεντρωθώ σε αυτά που κάνουμε και να απολαύσω κάθε στιγμή, αυξάνοντας τη λίμπιντο.» K.
  • « Αναρωτιόμουν πάντα πόσες γυναίκες έχουν βρεθεί με σιωπηλούς εραστές στο κρεβάτι. Εγώ συναναστρεφόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον P. που ήταν πραγματικά αθόρυβος. Αυτό με έκανε να σκέφτομαι αρνητικά, πως δηλαδή δεν είμαι και τόσο ικανή στο σεξ ή πως κάτι κάνω λάθος. Χρησιμοποίησα τις φωνές για να συνειδητοποιήσει εκείνος αρχικά πως με ικανοποεί και να πάψει να είναι συνεσταλμένος.»


 

  • « Ήθελα να πειραματιστώ! Πιο συγκεκριμένα έψαχνα έναν τρόπο για να αλλάξω το ρυθμό αλλά και το στιλ με τα οποία βρισκόμασταν σεξουαλικά κάθε φορά. Είχε καταντήσει ελαφρώς ρουτίνα. Άρχισα έτσι να κάνω λίγο θόρυβο και διαπίστωσα ότι η φαντασία του συντρόφου μου άναβε περισσότερο.» G.
  • « Οι κραυγές μου στο σεξ ήρθαν όταν απλά θέλησα να μιμηθώ όσα έβλεπα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, όπου οι πρωταγωνιστές είναι ελεύθεροι, σέξι και βιώνουν το καυτό πάθος τους.»
TAGS