4 γυναίκες αποκαλύπτουν αυτό που άλλαξαν και έκανε τέλειο το σεξ στη ζωή τους | 0 bovary.gr
4 γυναίκες αποκαλύπτουν αυτό που άλλαξαν και έκανε τέλειο το σεξ στη ζωή τους | 0 bovary.gr
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4 γυναίκες αποκαλύπτουν αυτό που άλλαξαν και έκανε τέλειο το σεξ στη ζωή τους


Tέσσερις γυναίκες εξομολογούνται ότι δεν ήξεραν τι θα πει «τέλειο σεξ» μέχρι που κάτι άλλαξε δραστικά στην καθημερινότητά τους και έκανε την σεξουαλική τους ζωή συναρπαστική.

Για την ακρίβεια, αυτό που άλλαξε δεν άλλαξε... από μόνο του. Το άλλαξαν οι ίδιες με τις αποφάσεις που πήραν!

  • «Σταμάτησα να προσπαθώ να είμαι sexy»

«Όταν ήμουν στην δεκαετία των 20 επηρεαζόμουν από τις ερωτικές ταινίες που έβλεπα. Οι γυναίκες που φαίνονταν να είναι ποθητές φορούσαν άβολα εσώρουχα και ήταν έντονα βαμμένες. Νόμιζα ότι το καλό σεξ βασίζεται στην εμφάνιση που θα έχεις κάποιος στο κρεβάτι. Έτσι έχανα την αυτοπεποίθησή μου διαρκώς γιατί δεν μπορούσα να γίνω σέξι με τον τρόπο που υπαγόρευαν τα πρότυπα που είχα γύρω μου. Ώσπου γνώρισα τον Dave και είδα πώς είναι να απολαμβάνεις πραγματικά το σεξ. Μέχρι τότε πίστευα ότι στον οργασμό έπρεπε να φωνάζω δυνατά. Η αντίδρασή του όταν με άκουσε την πρώτη φορά ήταν σχεδόν αστεία: «Με τρόμαξες! Νόμιζα ότι έπαθες κάτι» μου είπε. Αυτό ήταν. Σταμάτησα να υποκρίνομαι και να το παίζω πρωταγωνίστρια ερωτικής ταινίας. Κάτι που δεν είμαι. Έκανα μαζί του το πιο ειλικρινές σεξ επειδή απλά είχα τις πιο αυθόρμητες αντιδράσεις που με έκαναν sexy».

  • «Aποδέχθηκα το σώμα μου»

«Μπορεί να φανεί παράξενο αλλά για χρόνια προσπαθούσα να κρύψω την φυσική μου μυρωδιά στο κρεβάτι και το έκανα με σπρέι και λάδια. Φοβόμουν να ανοίξω τα πόδια μου στους άνδρες γιατί φοβόμουν το πώς θα τους μύριζα. Ώσπου συνάντησα τον Dom και όλα έγιναν φυσιολογικά. Το ένα φιλί έφερε το άλλο και όταν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε σεξ μου είπε ότι μύριζα υπέροχα χωρίς να χρειαστεί να έχω ψεκαστεί με σπρέι. Με ξεκλείδωσε...»


 

  • «Απέκτησα αυτοσεβασμό»

«Συνήθιζα να κάνω σεξ μόνο για διασκέδαση και έκανα σχέσεις που διαρκούσαν μόνο λίγα βράδια. Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ένα βράδυ, βγήκα με τον Jeff, ένα πολύ χαριτωμένο παιδί με τον οποίο ήπιαμε κρασί και συζητήσαμε πολύ όμορφα. Όταν του έδειξα με τον τρόπο μου ότι ήθελα σεξ μου είπε «Ας περιμένουμε». Αυτό ήταν σαν να μου άλλαξε ένα νέο παράθυρο στο μυαλό. Είχα μαζί τους τον πιο τέλειο οργασμό, απλά γιατί είχε καταφέρει να αγγίξει το μυαλό μου. Το σεξ είναι καλύτερο όταν υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία».

  • «Έκανα σεξ νηφάλια»

«Συνήθιζα να πίνω πολύ πριν το σεξ. Θεωρούσα ότι μου ελάττωνε το άγχος. Τα ψεγάδια στο σώμα μου δεν φαίνονταν τόσο στα μάτια μου: κυτταρίτιδα, χαλάρωση σημάδια. Ώσπου συνάντησα έναν άνθρωπο που μισεί το ποτό και παρακινήθηκα να μην πιω πριν το σεξ. Με το άγγιγμα του, με την ανάσα του, με χαλάρωσε χωρίς να χρειαστεί να πιω και να είμαι ζαλισμένη».