shutterstock.com
shutterstock.com
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Εγκυμοσύνη - Το app που σου επιτρέπει να ακούς το χτυποκάρδι του μωρού!


Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, το ραντεβού σου με το γυναικολόγο γίνεται ολοένα και πιο ξεχωριστό, ιδιαίτερα όταν πια μπορείς να ακούς το χτυποκάρδι του μωρού στην κοιλιά σου, όσο αυτό αναπτύσσεται.

Αυτό συμβαίνει φυσιολογικά κατά την έκτη εβδομάδα της κύησης, με την εξέταση του υπερηχογραφικού ελέγχου, που είναι συναισθηματικά αλλά και ιατρικά σημαντικός.

Ωστόσο πολλές γυναίκες προτιμούν να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή και να ακούσουν για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού, μετά τη συμπλήρωση της έβδομης ή όγδοης εβδομάδας.

Για αυτές τις γυναίκες, η τεχνολογία κάνει και πάλι το θαύμα της, αφού τώρα σου δίνει τη δυνατότητα με μια απλή εφαρμογή στο κινητό σου, να το πραγματοποιήσεις όποτε εσύ θέλεις!

Το συγκεκριμένο app λέγεται Bellabeat Shell, παρακολουθεί και καταγράφει το χτύπο της καρδιάς του μωρού μέσα στην κοιλιά σου, αρκεί να το «κατεβάσεις» στη συσκευή σου.

Πώς λειτουργεί;

Εγκατέστησε το, έπειτα ακούμπησε το μικρόφωνο του κινητού στην κοιλιά σου και ενεργοποίησε την ηχογράφηση. Μπορείς να την αποθηκεύσεις ή και να τη μοιραστείς με φίλους και συγγενείς, όπως κάθε άλλο αρχείο.