shutterstock.com
shutterstock.com
SEX STORIES

4 άνδρες αποκαλύπτουν το καλύτερο σεξ που έχουν κάνει ποτέ


Οι άντρες συνήθως αντιμετωπίζουν το σεξ, όπως την πίτσα, δηλαδή ακόμα κι όταν δεν τους ικανοποιεί απόλυτα, παραμένει απολαυστικό.

Και όταν η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα, τότε δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για να καταλάβεις τι είναι αυτό που ζητά και προτιμά ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Τι είναι άραγε αυτό που κάνει τη διαφορά και η σεξουαλική πράξη περνάει στο level της πιο φανταστικής εμπειρίας;

Πριν σκεφτείς ότι η απάντηση κρύβεται σε τολμηρές και kinky καταστάσεις, όπως αυτές που παρακολουθείς στις ταινίες, προκαλέσαμε τέσσερις άντρες να απαντήσουν με πάθος και χωρίς φόβο, για το καλύτερο σεξ της ζωής τους.

Πάρε μια ανάσα και διάβασε όσα αποκαλύπτουν...

« Το καλύτερο σεξ της ζωής μου ήταν αυτό που δεν προσδοκούσα ποτέ ότι θα συνέβαινε. Με την κοπέλα μου γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μας χρόνων και τότε, όταν την είδα για πρώτη φορά σε κοινή παρέα, το μόνο που της είπα, ήταν ένα κομπλιμέντο για τα όμορφα και άψογα περιποιημένα μαλλιά της. Έκτοτε, δεν γίναμε φίλοι, αλλά συναντιόμασταν τυχαία σε παρέες. Πριν την αποφοίτηση κατάλαβα ότι της αρέσω το ίδιο και της πρότεινα να βγούμε για ένα ποτό. Η βραδιά κυλούσε πολύ όμορφα και σαν κύριος, της υποσχέθηκα πως θα τη γυρίσω εγώ στο σπίτι με το αυτοκίνητο μου. Στη διαδρομή με ρώτησε γιατί δεν της είχα κάνει την πρόταση όλα αυτά τα χρόνια και πριν προλάβω να απαντήσω, με φίλησε. Ήταν το πιο δυνατό και παθιασμένο φιλί που μου έχουν δώσει ποτέ. Φυσικά, αυτό ήταν η αφορμή για να βρεθούμε ερωτικά στο σπίτι της. Αναρωτιέσαι γιατί ήταν το καλύτερο ever; Το κάναμε τρεις φορές: Μια στο σαλόνι, μια στο ντους και μια στην κρεβατοκάμαρα. Ήταν τόσο υπέροχο, γιατί όλη αυτή η έλξη κρυβόταν μέσα μας, δίχως να το γνωρίζει ο ένας για τον άλλο. Τέσσερα χρόνια αργότερα και είμαστε ακόμα μαζί», Λ.

« Ημουν στην αρχή της σχέσης μου, όταν εξαιτίας της δουλειάς μου, έπρεπε να λείψω από την πόλη για κάποιους μήνες. Πίστευα ότι ο δεσμός δεν θα κρατήσει, αν και περνούσαμε πολύ όμορφα μαζί. Ωστόσο, κατά την επιστροφή μου η κοπέλα αυτή ήταν ακόμα εκεί, να με περιμένει και μάλιστα με ...άλλη διάθεση, καθώς το πρώτο πράγμα που μου δώρισε για να με υποδεχτεί, ήταν sex toys για μια ξεχωριστή εμπειρία. Ομολογώ, ότι δεν το είχα βιώσει ποτέ ξανά!»


« Ανήκω στην κατηγορία των αντρών που το θεωρούν πολύ κλασικό, αφού το σεξ το πρωί και συγκεκριμένα το στοματικό, είναι ότι καλύτερο μπορεί να μου χαρίσει μια γυναίκα. Η ικανοποίηση που παίρνω με το πρωινό σεξ μου φτιάχνει τη μέρα και νομίζω, ότι με βοηθάει ακόμα και στη δουλειά, γιατί νιώθω πολύ πιο παραγωγικός». 

« Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αν και αμάρτησα, ήταν η σεξουαλική επαφή που είχα με την πρώην κοπέλα ενός φίλου μου. Πάντοτε είχαμε χημεία στην παρέα. Ήταν ένα άτομο χαρούμενο, ευδιάθετο και φυσικά, ένα εντυπωσιακό και σέξι θηλυκό. Πάντα κομψή και περιποιημένη. Την παρατηρούσα διακριτικά από την κορυφή έως τα νύχια. Ήταν δυναμική και είχε πολλά όνειρα και στόχους. Νομίζω ότι τη θαύμαζα πολύ και για το χαρακτήρα της. Ώσπου μια μέρα έμαθα πως χώρισαν κι αργότερα βγήκαμε για καφέ και ποτό. Η στιγμή της έλξης δεν άργησε να έρθει. Της την έπεσα δεν γίνεται να μην το παραδεχτώ. Αθέτησα βέβαια τους όρους μου ως προς την αντρική φιλία, αλλά δεν κρατήθηκα.», Κ.