«10 πράγματα που έμαθα μετά από 5 χρόνια one night stand»  | 0 bovary.gr
«10 πράγματα που έμαθα μετά από 5 χρόνια one night stand» | 0 bovary.gr
SEX STORIES

«10 πράγματα που έμαθα μετά από 5 χρόνια one night stand»


Για κάποιους είναι απελευθερωτικό και διασκεδαστικό, για άλλους εθιστικό, για άλλους αμήχανο. Το σεξ «της μιας βραδιάς» ή «οne night stand έχει τους δικούς του κανόνες.

Δεν γνωρίζει από ταμπού, δεν έχει όρια, ούτε «οδηγίες χρήσης». Είναι αυθόρμητο, μπορεί να σε κάνει να μετανιώσεις ή όχι, να νιώσεις άνετα με το σώμα σου ή να νιώσεις μοναξιά. Μπορεί να σε δικαιώσει για την επιλογή του ερωτικού παρτενέρ ή να σε απογοητεύσει. Οι περισσότεροι, λένε, ότι αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το κρίνεις ή να το επικρίνεις. Μια γυναίκα, μετά από πέντε χρόνια ερωτικών εμπειριών της «της μιας βραδιάς» εξομολογείται στο refinery29.com τα 10 πράγματα που έμαθε από την επιλογή της να εναλλάσσει συνεχώς τους ερωτικούς της συντρόφους, πριν προλάβουν να γίνουν σύντροφοί της.

1) «Ξύπνα, πριν ξυπνήσει ο παρτενέρ σου»: «Μια πολύ αμήχανη στιγμή είναι όταν ο παρτενέρ σου δείχνει την πόρτα της εξόδου. «Αυτό ήταν, μπορείς να πηγαίνεις». Αν θες να το αποφύγεις, φύγε πριν το ακούσεις».

2) «Κάνε one night stand με κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι»: «Δεν θα σε συμβούλευα να κάνεις σεξ με κάποιον παντελώς άγνωστο σε σένα. Φρόντισε ο παρτενέρ να είναι ευγενικός. Να είσαι προσεκτική».

3) «Έχε μαζί σου προφυλακτικά, δεύτερο, καθαρό εσώρουχο και γυαλιά ηλίου». Πιες αρκετό νερό πριν κοιμηθείς, ώστε το πρωί να μην είσαι τόσο ζαλισμένη».

4) «Να είσαι ξεκάθαρη με τις προθέσεις σου»: «Τα δικά σου θέλω και τα θέλω του ερωτικού παρτενέρ σου θα πρέπει να είναι τα ίδια. Αν το άτομο που γνώρισες θέλει η σχέση να συνεχιστεί μελλοντικά, ξεκαθάρισέ του από την αρχή ότι δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο».

5) «Μην νιώθεις ανασφάλεια»: «Αν θες να το δοκιμάσεις, μην σκέφτεσαι την κυτταρίτιδα που μπορεί να έχεις ή άλλα ψεγάδια του σώματός σου. Απλά διασκέδασέ το. Το σεξ δεν είναι απολαυστικό όταν σκέφτεσαι πώς μπορεί ο παρτενέρ σου να βλέπει το σώμα σου».

6) «Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου»: «Είναι κάτι που θέλεις πραγματικά; Τότε απόλαυσε την στιγμή. Αν πιστεύεις ότι με το περιστασιακό σεξ θα αποκτήσεις πιο εύκολα σχέση, κάνεις λάθος».

7) «Μην το πολυσκέφτεσαι»: «Μην είσαι υπεραναλυτική γιατί έτσι χάνεις την απόλαυση της στιγμής και έπειτα έρχεται το άγχος. Ηρέμησε και νιώσε χαρά με την επιλογή σου»

8) «Έχε μαζί σου οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και τσίχλες για δροσερή αναπνοή». Μπορεί να ξυπνήσετε μαζί και να περάσετε το πρωινό σας μαζί».

9) «Φέρσου με σεβασμό και αξιοπρέπεια»: «Μην επιμείνεις για κάτι παραπάνω αν δεν υπάρχει η πρόθεση από την άλλη πλευρά. Μην είσαι πιεστική ή προσβλητική».

10) «Βάλε όρια»: «Μην κάνεις κάτι με το ζόρι, αν δεν νιώθεις άνετα. Η προφύλαξη είναι πολύ σημαντική και η ευγένεια επίσης».