shutterstock.com
shutterstock.com
ΓΑΜΟΣ & ΣΕΞ

5 αληθινές ιστορίες γάμων που καταστράφηκαν λόγω του σεξ


Η ερωτική επαφή αποτελεί το βασικό παράγοντα των ζευγαριών για να διατηρήσουν τη σχέση τους υγιή μέσα στο χρόνο.

Αυτή η σωματική και συνάμα συναισθηματική ένωση δεν συνδέεται μόνο με τη σαρκική επιθυμία και ηδονή, αλλά ανανεώνει, βελτιώνει και εξελίσσει την επικοινωνία δυο ανθρώπων, είναι η γέφυρα για να έρθουν πιο κοντά ακόμα και μετά από έναν έντονο καυγά, είναι αυτή η δύναμη που ενισχύει την συντροφικότητα.

Ο ρόλος του σεξ είναι με λίγα λόγια κεντρικός και καθοριστικός για ένα δεσμό, όμως πολλές φορές άνθρωποι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις ή έχουν παντρευτεί χάνουν τη διάθεση τους για ερωτικές περιπέτειες, με αποτέλεσμα το πάθος να εξαφανίζεται και το σεξ να μετατρέπεται σε ρουτίνα ή σε μη αναγκαία πράξη.

Αυτό το γεγονός επηρέασε αρνητικά 6 ζευγάρια, που παραδέχτηκαν τις σεξουαλικές τους δυσλειτουργίες στο menshealth.com, οι οποίες είχαν ως άμεση συνέπεια το χωρισμό.

  • Ο Λούκας, 31ος ετών μιλά για την πρώην σύζυγο του. Που εντοπίζει το λάθος στο γάμο τους;

« Γνώρισα την πρώην γυναίκα μου, όταν δεκαεπτά ετών και ήταν η πρώτη σύντροφος με την οποία έκανα ποτέ σεξ. Οταν πια παντρευτήκαμε ανακαλύψαμε ότι πάψαμε να αναζητούμε νέες εμπειρίες στο κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει βήματα βελτίωσης , αλλά μετά τον ερχομό του παιδιού μας το σεξ δεν ήταν απολαυστικό. Πλέον, αφού χωρίσαμε, διατηρούμε καλύτερη σχέση ως φίλοι και ως γονείς».

  • Η Κλαιρ αντιμετώπισε την απιστία.

« Ο άντρας μου που σύντομα θα αποτελεί παρελθόν, αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί μια μονογαμική ζωή κι έτσι με απάτησε».

  • Η Ντονόρα, 33 ετών, παραδέχτηκε ότι το σεξ δεν υπήρχε πια στη ζωή τους.

« Ο γάμος μας διήρκεσε ενάμιση χρόνο. Μέσα σε αυτό το διάστημα ήρθαμε σε επαφή μόνο τρεις φορές. Ο πρώην σύζυγος μου δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον και καμία βούληση να αναζητήσει τις αιτίες της κακής μας σεξουαλικής ζωής, αλλά και τη λύση στο πρόβλημα. Αποφάσισα να χωρίσουμε. Πιστεύω ότι καθένας αξίζει να παντρευτεί έναν άνθρωπο που τον κάνει να αισθάνεται επιθυμητός. »

  • Η Κρίσταλ, 51, μιλάει για τον απόλυτο εραστή, τον πρώην σύζυγο της.

« Ο πρώην σύζυγος μου ήταν ένας εξαιρετικός εραστής. Ανακάλυψα όμως ότι επισκεπτόταν τακτικά ιερόδουλες και από εκείνη τη στιγμή, δεν κάναμε σεξ ποτέ ξανά».

  • Τέλος ο Τζέιμς, 34 ετών βίωσε το πιο καταναγκαστικό σεξ.

« Η πρώην σύζυγος μου είχε πάρει πολύ σοβαρά τη διαδικασία της σεξουαλικής επαφής, που έπαψε να έχει τη μορφή παιχνιδιού για εμάς. Αντιθέτως, εκείνη περίμενε να εκτελέσω κάθε της βήμα στο με βάση το σενάριο της».