Φοράς κάλτσες στο κρεβάτι; Πώς βοηθούν για καλύτερο ύπνο και καλύτερο σεξ | 0 bovary.gr
Φοράς κάλτσες στο κρεβάτι; Πώς βοηθούν για καλύτερο ύπνο και καλύτερο σεξ | 0 bovary.gr
05|12|2016 15:41
SHARE
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;

Φοράς κάλτσες στο κρεβάτι; Πώς βοηθούν για καλύτερο ύπνο και καλύτερο σεξ


Αν είστε από αυτούς που πριν πέσουν για ύπνο στο κρεβάτι τους φοράνε ένα ζευγάρι κάλτσες, τότε, μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνετε και καλό σεξ! 

Η ζέστη στα πόδια σας κάνει τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται, κάτι που δίνει στον εγκέφαλο το σήμα ότι ήρθε η ώρα για ύπνο. Οπως σημειώνουν διάφορα δημοσιεύματα, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της διαστολής των αγγείων των άκρων και του χρόνου που θα χρειαστεί μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. Εφόσον, οι κάλτσες προσφέρουν έξτρα ζεστασιά αυτό μπορεί να βοηθήσει τα αγγεία στα πόδια σας να διασταλλούν και έτσι να κοιμηθείτε γρηγορότερα. 

Ωστόσο, οι κάλτσες δεν βοηθούν μόνο στον ύπνο αλλά και στο σεξ! Ή καλύτερα για να είμαστε πιο ακριβείς στην καλύτερη σεξουαλική ζωή. 

Μελέτη του πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ζευγάρια που κάνουν σεξ φορώντας κάλτσες είναι πιθανότερο, κατά 80% να φθάσουν σε οργασμό, σε σχέση με τα ζευγάρια που δεν φορούν κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ και τα οποία έχουν μόνο 50% πιθανότητες να φθάσουν σε οργασμό. 

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι αν επιδιώξετε να κάνετε σεξ με τις κάλτσες που φορούσατε όλη μέρα μάλλον δεν θα καταφέρετε να πετύχετε το σκοπό σας. 

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι αν φοράτε κάλτσες για πάρα πολλές ώρες, δημιουργούνται βακτήρα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις από μύκητες.