«Γιατί μίσησα την ημέρα του γάμου μου» -6 γυναίκες εξομολογούνται | 0 bovary.gr
«Γιατί μίσησα την ημέρα του γάμου μου» -6 γυναίκες εξομολογούνται | 0 bovary.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

«Γιατί μίσησα την ημέρα του γάμου μου» -6 γυναίκες εξομολογούνται


Λένε ότι η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες στη ζωή μιας γυναίκας. Αλήθεια ή ψέματα;

Κάθε γυναίκα, που ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της, σκέφτεται τον εαυτό της χαλαρό να φορά το υπέροχο νυφικό της, να λάμπει από ευτυχία και να απολαμβάνει το πάρτι μετά το μυστήριο. 

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι (για αρκετές, τουλάχιστον).

Οι περισσότερες γυναίκες αυτή την ημέρα δεν μπορούν να κοιμηθούν, δεν είναι καθόλου χαλαρές, προσπαθούν να συντονίσουν τα πάντα και επιμεληθούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ στην δεξίωση θα πρέπει να αγχώνονται για τους μεθυσμένους φίλους και τους συγγενείς που συνεχίζουν το κλάμα που έχει αρχίσει από το πρωί.

Οχι, δεν θέλω να σε τρομάξω απλά να μοιραστώ μαζί σου ιστορίες γυναικών που εξομολογούνται γιατί μίσησαν την ημέρα του γάμου τους. Αλλες ιστορίες είναι αστείες και άλλες όχι, όλες μα όλες, όμως, είναι αληθινές.

Ρόζα

«Λίγο πριν φύγω για την εκκλησία, η μαμά μου μου αποκάλυψε ότι είχε δοκιμάσει το νυφικό μου, που ήταν αποθηκευμένο στο σπίτι της, και ο μπαμπάς μου την είχε φωτογραφήσει.

Τα δώρα μας είχαν κλαπεί από την υποδοχή του κέντρου και η ομιλία του κουμπάρου περιορίστηκε στον γάμο του. Δεν είπε τίποτα για εμένα ή τον γαμπρό.  

Η πεθερά μου εμφανίστηκε φορώντας μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, λέγοντας ότι σήμερα είναι μία θλιβερή ημέρα γιατί χάνει τον μοναχοπαίδι της.

Ενας από τους καλεσμένους έχασε τον γάμο και ήρθε στο πάρτι ιδρωμένος και φορώντας σορτς, επειδή έβλεπε τον τελικό γυναικών του Wimbledon. Μέσα σε όλα αυτά, ο φωτογράφος μας παράτησε την τελευταία στιγμή, με τον πατέρα μου να το κρατά μυστικό, φωνάζοντας έναν άλλο. Μόνο που ο νέος φωτογράφος φωτογράφιζε πτώματα για το τοπικό νοσοκομείο. Ωστόσο, ήταν οι ωραιότερες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει».

Κέιτι

Ο σύζυγός μου είναι Αμερικανός και οι γονείς του αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν δεύτερο γάμο για εμάς στην Αμερική, μιας και δεν έκαναν τον κόπο να έρθουν στον πρώτο.

Η μαμά του έκλεισε ένα κιτς παρεκκλήσι και μου αγόρασε ένα νυφικό γεμάτο στρας. Μάλιστα, είπε στον άνδρα μου: ''Δεν με νοιάζει τι θέλει. Αυτή είναι η μέρα μου''. Δεν μου μίλησε ούτε μία φορά εκείνη τη μέρα. 

Στο δείπνο μετά, είχε κανονίσει να μου δώσει ο άντρας μου κόκκινα τριαντάφυλλα, ωστόσο, εκείνος έδωσε ένα σε αυτή και τα υπόλοιπα σε μένα. Επέμενε, δε, να χορέψουμε το τραγούδι που της άρεσε, τελικά, όμως, βάλαμε το «Suspicious Minds» του Ελβις. Στη συνέχεια, η οικογένεια του συζύγου μου μαζεύτηκε γύρω μας και τράβηξε φωτογραφίες μόνο εκείνον, όχι εμένα, και όλοι έγραψαν ευχές σε εκείνον αλλά όχι σε εμένα. Φύγαμε όσο πιο γρήγορα γινόταν, πήγαμε για go-kart και για μαργαρίτες.

Φέτος γιορτάσαμε την 15η επέτειό μας».

Σάρα

Ο καλύτερος μου φίλος ξέχασε να έρθει και η ομιλία του πατέρα μου ήταν: ''Σας ευχαριστώ που ήρθατε''. Η φρικτή μέρα συνεχίστηκε με εικόνες από το μπάτσελορ του άνδρα μου να μοιράζονται ως ''αστείο''. Παρόλο αυτά είμαστε ακόμα παντρεμένοι».

Ειμι

«Πέρασα το πρωινό του γάμου μου μόνη. Με θυμάμαι να κάθομαι στο κρεβάτι, να κρατάω το νυφικό μου και να σκέφτομαι. ''Αυτό είναι πραγματικά σκ@@@. Στη συνέχεια, ο φίλος της αδελφής μου της έκανε πρόταση γάμου στην πίστα, απαιτώντας από τον DJ να παίξει το δικό τους τραγούδι και να χορέψουν εκείνοι πρώτοι.

Ημουν τόσο τσαντισμένη που στο τέλος της βραδιάς ζήτησα να παίξει ένα τραγούδι του συγκροτήματος Manic Street Preachers. Το μόνο που είχε ήταν ένα για τον Ισπανικό Εμφύλιο. Ετσι, κατέληξα να χορεύω αυτό. Πώς; Στριφογύριζα ακατάπαυστα».

Σούζαν

«Πίστευα ότι δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω το ''είμαι το κέντρο της προσοχής'' και αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να παντρευτούμε στην Ιταλία, όπου θα κάναμε διακοπές, και να πούμε την χαρμόσυνη είδηση στις οικογένειές μας το προηγούμενο βράδυ.

Οι οικογένειές μας νόμιζαν ότι ήμασταν απλά διακοπές και σοκαρίστηκαν. Με κατηγόρησαν ότι είμαι εγωίστρια. Ενώ η τοποθεσία ήταν εκπληκτική (στη λίμνη Γκάρντα), οι μόνες φωτογραφίες που έχω είναι να είμαι πρησμένη και κατακόκκινη από το κλάμα».

Μεγκ

«Ο φίλος της μαμάς μπήκε στην αίθουσα με το τραγούδι μας, πριν από εμάς. Ημουν έξαλλη. Την επόμενη ημέρα, όλοι μίλαγαν γι' αυτό και όχι για τον γάμο μας.

Στη συνέχεια, ξέσπασε καταιγίδα και αντί για την παραλία ήμασταν σε μια αίθουσα συνεδριάσεων.

Ημουν έγκυος, οπότε δεν μπορούσα να πιω για να παρηγορηθώ. Γι' αυτή τη μέρα δεν θέλω ούτε να μιλάω με την οικογένειά μου, ούτε να βλέπω φωτογραφίες».