shutterstock.com
shutterstock.com
ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ

Αναψε το τζάκι και τρέλανε τον σε ένα λεπτό!


Το παιχνίδι του έρωτα περιλαμβάνει ματιές, φλερτ, πονηρά λόγια και υπονοούμενα, χάδια, σέξι εσώρουχα και φαντασία, αλλά κάθε άνδρας έχει το δικό του «διακόπτη», το δικό του κουμπί, που μπορείτε να χειριστείτε ανάλογα.

Αρκεί άραγε η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας ή ένα άγγιγμα στο επίμαχο σημείο, για να ανεβάσει την ερωτική διάθεση ενός άνδρα στα ύψη;

Αλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο περίπλοκοι, αλλά πάντοτε απαιτητικοί με τη σύντροφο τους και αυτά που εκείνη τους υπόσχεται, τρελαίνονται όταν κατορθώνετε να παίξετε με το μυαλό τους, αλλά και να τους εντυπωσιάσετε ευχάριστα με τα κατορθώματα ή τις γνώσεις σας.

Στην περίπτωση που θέλετε να τον τρελάνετε σε ένα λεπτό, η ατμόσφαιρα των εορτών στο σπίτι είναι το ιδανικότερο μέρος και προσφέρει το κατάλληλο timing. Μην ξεχνάτε ότι τα αρσενικά είναι τύποι κυρίως οπτικοί, οπότε θα πρέπει να ποντάρετε σε αυτό.

Πριν του προσφέρετε το «γλυκό» δημιουργήστε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον, στο οποίο θα τον υποδεχθείτε. Χαμηλώστε τα φώτα, βάλτε μια ρομαντική μουσική να παίζει, διακοσμήστε το χώρο με αρωματικά κεριά στις διάφορες γωνιές, φορέστε ένα μαύρο ή κόκκινο slip φόρεμα, που θα αφήνει ελαφρώς εκτεθειμένη την πλάτη σας και ανάψτε το τζάκι!

Σίγουρα δεν θα περίμενε ποτέ να σας δει να το επιχειρείτε μιας και πρόκειται για «ανδρική υπόθεση», αλλά υπάρχουν τρεις πανεύκολοι τρόποι για να τα καταφέρετε:

Φωτιά με προσάναμμα

 

 

Φωτιά με εφημερίδα

 

 

Φωτιά με τεχνητά καυσόξυλα

 

 

Tips για το τζάκι:

  • Στεγνά ξύλα, κατά προτίμηση ελιά, δρυ ή οξιά
  • Να έχουμε προσάναμμα κατά προτίμηση ξερά κλαδιά, χαρτί-εφημερίδα ή τα γνωστά χημικά εύφλεκτα υλικά
  • Το σκέπαστρο της καμινάδας του τζακιού θα πρέπει να είναι ανοιχτή
  • Η καμινάδα θα πρέπει να είναι  καθαρή για να τραβά καλά τον καπνό
  • Στην περίπτωση που δεν τραβάει σωστά τον καπνό μπορείτε να τοποθετήσετε στην καμινάδα ένα ειδικό ανεμιστήρα