Μια ειδικός αποκαλύπτει τα κόλπα για να δώσεις το ωραιότερο φιλί στον σύντροφό σου | 0 bovary.gr
Μια ειδικός αποκαλύπτει τα κόλπα για να δώσεις το ωραιότερο φιλί στον σύντροφό σου | 0 bovary.gr
ΖΟΥΜΕΡΟ ΦΙΛΙ

Μια ειδικός αποκαλύπτει τα κόλπα για να δώσεις το ωραιότερο φιλί στον σύντροφό σου


Το φιλί ενώνει, αναπτύσσει «χημεία» μεταξύ των συντρόφων. «Αποσυμπιέζει» το ζευγάρι από τους ασφυκτικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Εχει αναμφίβολα τη δική του «τέχνη», τον τρόπο του. Κάθε ζευγάρι αποκτά τον δικό του κώδικα που οδηγεί στην ευχαρίστηση.

Αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρον κάποιος να δηλώνει «ειδικός στο φιλί». Ίσως γιατί αυτό εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Θες να μάθεις τι έχει κάνει παραπάνω από σένα και πάρεις ιδέες για την τεχνική που πρέπει να ακολουθήσεις για να «αναβαθμίσεις» τη στιγμή του φιλιού. Mια γυναίκα αποκαλύπτει στο elitedaily.com τα κόλπα για να κάνεις το φιλί αλησμόνητο στο σύντροφό σου.

Μάλιστα δηλώνει ότι έχει φιληθεί ώρες για ώρες, μέχρι ο ήλιος να ανατείλει.

Η τέχνη του φιλιού είναι πολύ βαθύτερη από όσο φαίνεται. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα κατέληξε στα παρακάτω tips.

 

 

1) Mε τα μάτια κλειστά: «Όταν έρθει η στιγμή να φιλήσεις τον σύντροφό σου, απλά κλείσε τα μάτια. Αν και είμαι ένθερμη υποστηρικτής της οπτικής επαφής στη σχέση, θεωρώ ότι τη στιγμή που φιλιέσαι με τον σύντροφό σου θα ήταν καλύτερο να έχεις τα μάτια κλειστά. Κοίταξε έντονα τον σύντροφό σου και έπειτα κλείσε τα μάτια, αφέσου και δώσε εσύ τον ρυθμό.

2) «Να είσαι αισθησιακή»: «Ένα από τα πιο αισθαντικά και αισθησιακά πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι το φιλί. Σκέψου απλά αυτό: ότι γεύεσαι το στόμα του άλλου και ότι ενώνεται με το δικό σου. Σαν να γεύεσαι ένα «μυστικό» που έχει ο άλλος».

3) «Πάντα να κουνάς τα χέρια σου»: «Κάποτε μου είπαν ότι μια καλή ερωμένη δεν μένει στατική όταν φιλά, κουνά τα χέρια της: βάζει τα δαχτυλα μέσα στα μαλλιά του άλλου, τον χαιδεύει. Το να φιλάς κάποιον δεν σημαίνει μόνο ότι τα χείλη σου ενώνονται με τα χείλη του: είναι μια πράξη που αφορά όλες τις αισθήσεις!».

4) «Πείραξέ τον!»: «Κάν'του παιχνίδια, κάνε το φιλί «δύσκολο» στην αρχή. Πως μπορείς να ψήσεις κάτι αν πρώτα δεν... προθερμάνεις τον φούρνο; Στην αρχή φίλησέ τον αργά και έπειτα... αύξησε ταχύτητα».

Να θυμάσαι ότι μπορεί να ανταλλάξεις πολλά φιλιά κατά τη διάρκεια της ζωής σου, αυτό όμως που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν είναι η αυθεντικότητά σου. Κάθε φορά που φιλάς, άσε ελεύθερο τον εαυτό σου. Κάθε φιλί κρύβει μέσα του μια ιστορία. Ζήσε την κάθε στιγμή της με πάθος.