Η εμμονή να παρακολουθείς την γυναίκα σου να κάνει σεξ με άλλον - Ενας άνδρας εξηγεί | 0 bovary.gr
Η εμμονή να παρακολουθείς την γυναίκα σου να κάνει σεξ με άλλον - Ενας άνδρας εξηγεί | 0 bovary.gr
ΚΕΡΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑ

Η εμμονή να παρακολουθείς την γυναίκα σου να κάνει σεξ με άλλον - Ενας άνδρας εξηγεί


Οι άνδρες – πλειοψηφικά- συνηθίζουν να λένε «Αμάξι και γυναίκα δεν δανείζονται».

Να, όμως, που υπάρχουν άνδρες που όχι μόνο δεν έχουν πρόβλημα να «δανείσουν» την γυναίκα τους για έναν βράδυ (ή για περισσότερα βράδια) σε κάποιον άλλο, άλλα το απολαμβάνουν κιόλας. Τους εξιτάρει, τους διεγείρει. To cuckolding, ως όρος, δεν μπορεί να μεταφραστεί με ακρίβεια στα ελληνικά. Σε πιο ελεύθερη μετάφραση σημαίνει τον σύζυγο που του αρέσει να βλέπει με ηδονή την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλους. Ο James περιγράφει independent.co.uk την εμπειρία του. Μπείτε για λίγο στον κόσμο του μέσα από την εξομολόγησή του.

«Ξεκίνησε απλά ως φαντασίωση να σκέφτομαι ότι η γυναίκα μου θα μπορούσε να κάνει σεξ με άλλους άνδρες. Ανησυχούσα μήπως φοβηθεί με την σκέψη μου, αλλά η ανησυχία μου ξεπεράστηκε. Μετά από λίγες ημέρες, συμφώνησε να το δοκιμάσει. Ημασταν πραγματικά ευτυχισμένοι μέχρι εκείνη τη στιγμή, νιώθουμε και οι δύο πολύ απελευθερωμένοι» λέει ο James.

Τα τελευταία τρία χρόνια η σύζυγός του συνηθίζει να μπαίνει σε sites γνωριμιών – δεν ρωτά τον σύζυγό της αν μπορεί να βγει σε ραντεβού με κάποιον, απλά του το λέει.Ενα βράδυ επιστρέφοντας ο James στο σπίτι, άκουσε την γυναίκα του με τον εραστή της στον ξενώνα. Εκείνος πήγε στο διπλανό δωμάτιο – την κρεβατοκάμαρά τους- και άκουγε απλά τι συνέβαινε.

«Ήταν μια από τις πιο ερωτικές εμπειρίες που είχα ζήσει μέχρι τότε. Ξέροντας ότι κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο με την σύζυγό μου, ένιωθα συναρπαστικά, πιο πολύ από όσο μπορούσα να φανταστώ».


 

Γύρω στις 3 το ξημέρωμα, η γυναίκα του επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρά τους, ελπίζοντας ότι ο σύζυγός της κοιμόταν. «Εγώ, όμως, ήμουν ξύπνιος. Έτσι η γυναίκα μου μπορούσε να δει πόσο υπερήφανος ήμουν για εκείνη και πόσο ευτυχισμένο με είχε κάνει».

O James παραδέχεται ότι δεν ζηλεύει: «Aν αρχίζει να βλέπει κάποιον περισσότερο από τους άλλους, τότε αρχίζω λίγο να ενοχλούμαι αλλά δεν ζηλεύω».

Αν και η σύζυγος του James ήταν διστακτική στην αρχή, άρχισε μετά να αγαπά αυτή την πτυχή της σεξουαλικής της ζωής. Μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε, με όποιον ήθελε, σαν να ήταν ελεύθερη γυναίκα, νιώθοντας την ασφάλεια του γάμου της και έχοντας έναν σύζυγο που την αγαπούσε.

«Δεν έχει να δώσει αναφορά σε κανέναν. Συμφωνούμε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να με ενημερώνει». Η τέλεια φαντασίωση για τον James είναι να παρακολουθεί την σύζυγό του με άλλον στο κρεβάτι, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με την σύμφωνη γνώμη του εραστή της. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι είδε την ερωτική του ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο από τότε που είδε να συμβαίνει αυτό. «Πλέον ο γάμος μας στηρίζεται σε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μπορούμε να μιλήσουμε για όλα. Εντελώς ανοιχτά», εξηγεί ο James. Παρ'όλα αυτά το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό που του συμβαίνει σε φίλους ή σε συγγενείς του. Ο James παραδέχεται ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του αρέσει να ξέρει ότι η σύζυγός του κάνει σεξ με άλλους. Ίσως είναι η «διαστροφή» που έχει η σκέψη ότι κάποιος παίρνει αυτό που είναι δικό μου.