Πώς να φτιάξεις τον τέλειο χιονάνθρωπο - Για να εντυπωσιάσεις  | 0 bovary.gr
Πώς να φτιάξεις τον τέλειο χιονάνθρωπο - Για να εντυπωσιάσεις | 0 bovary.gr
29|12|2016 10:41
SHARE
SNOWMAN

Πώς να φτιάξεις τον τέλειο χιονάνθρωπο - Για να εντυπωσιάσεις


Χιόνι, πετραδάκια, κλαδάκια και ένα κασκόλ είναι αρκετά για να εντυπωσιάσετε το κορίτσι σας ή την παρέα σας φτιάχνοντας έναν τέλειο χιονάνθρωπο, έτοιμο να ποζάρει για μοναδικές χειμερινές σέλφι.

Από το πρωί το έχει στρώσει για τα καλά και στην Αττική και με τα παιδιά να βρίσκονται στο σπίτι, λόγω κλειστών σχολείων για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, η ιδέα της κατασκευής ενός χιονάνθρωπου μοιάζει με... μονόδρομο. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή! Τα πράγματα δεν είναι απλά. Το να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο ακούγεται εύκολο και απλό, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το αναμενόμενο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που ολόκληρη ομάδα Βρετανών ειδικών από το Πανεπιστήμιο Νότιγχαμ Τρεντ ασχολήθηκε με το ζήτημα φτιάχνοντας τον τέλειο χιονάνθρωπο» και κατάφερε να δημιουργήσουν την μαθηματική εξίσωση για το τέλειο αποτέλεσμα.
 

Αυτές είναι οι σωστές αναλογίες για τον τέλειο χιονάνθρωπο 

Η εξίσωση παροτρύνει τους επίδοξους «γλύπτες» του χιονιού να φτιάξουν έναν χιονάνθρωπο ύψους 1,62μ. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο τέλειος χιονάνθρωπος πρέπει να αποτελείται από φρέσκο χιόνι και από τρεις μπάλες διαμέτρου 30 εκ. για το κεφάλι, 50 εκ. για τον κορμό και 80 εκ. για την βάση του.

Τα χέρια του να είναι από κλαράκια, τα μάτια του δεν πρέπει να έχουν απόσταση μεγαλύτερη από 5 εκ. μεταξύ τους,, ενώ η καροτένια μύτη του θα πρέπει να έχει μήκος 4 εκ. 

Από εκεί και πέρα μπορείτε να επιλέξετε και τα αξεσουάρ του. Ο μοδάτος χιονάνθρωπος οφείλει να φοράει έως τρία - καπέλο, κασκόλ και γάντια - και έχει τρία κουμπιά στο μπροστινό μέρος του κορμού του τοποθετημένα σε ίση απόσταση μεταξύ τους.