Η διατροφή της Καρντάσιαν για σταθερό βάρος | 0 bovary.gr
Η διατροφή της Καρντάσιαν για σταθερό βάρος | 0 bovary.gr
HEALTHY LIVING

Η διατροφή της Καρντάσιαν για σταθερό βάρος


Ενα μικρό μέρος της φήμης της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν οφείλεται χωρίς αμφιβολία στις καμπύλες της και η ίδια έχει προσπαθήσει πολύ σκληρά να τις διατηρήσει χωρίς ατέλειες.

Μάλιστα, μετά και τη γέννα της αφιέρωσε χρόνο για τη σιλουέτα της, κάνοντας γυμναστική μαζί με τις αδερφές της, Κόρτνεϊ και Κλόε και κατόρθωσε να χάσει περίπου 27 κιλά σε διάστημα έξι μηνών.

Πρόσφατα η προσωπική της διατροφολόγος, Colette Heimowitz, αποκάλυψε τη δίαιτα της σταρ, που φαίνεται ότι είναι μια από τις πιο αυστηρές στο χώρο της σόουμπιζ.

Η Κιμ καταναλώνει κατά προσέγγιση 1500 με 1600 θερμίδες ημερησίως εφαρμόζοντας μια εκδοχή της δίαιτας Αντκινς, ενώ ξεκινάει τη μέρα της με φρούτα και αυγά σκραμπλ.

Το μεσημεριανό και βραδινό της γεύμα περιλαμβάνει κοτόπουλο, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη ή ψάρι με φυλλώδη λαχανικά. Τα καθημερινά της σνακ είναι δύο και καταναλώνονται πριν και μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Παρά την αυστηρότητα, η δίαιτα αυτή επιτρέπει στην Κιμ να κάνει μικρές ατασθαλίες που αφορούν σε έναν καφέ με γεύση βανίλιας και σε mac & cheese.

shutterstock
shutterstock

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο της, η «ομορφιά» της συγκεκριμένης δίαιτας έγκειται στο γεγονός ότι δεν απαιτεί την πρόσληψη ελάχιστων θερμίδων, αντιθέτως κανείς μπορεί να καταναλώσει από 1500 μέχρι και 1800 θερμίδες, κάτι που ελαχιστοποιεί την όρεξη για φαγητό και τις πιθανότητες για τσιμπολόγημα.

Η Heimowitz εφαρμόζει συνήθως τρεις βασικούς κανόνες με τους πελάτες της: κατανάλωση επαρκούς ποσότητας πρωτεΐνης, υδατανθράκων με υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών, καθώς και κατανάλωση καλών λιπαρών. Το μυστικό για μια επιτυχημένη προσπάθεια είναι να μετατραπεί η καλή διατροφή σε τρόπο ζωής.