Τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου στο σεξ -Μικρά μυστικά | 0 bovary.gr
Τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου στο σεξ -Μικρά μυστικά | 0 bovary.gr
BETTER SEX

Τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου στο σεξ -Μικρά μυστικά


Η σεξουαλική επαφή είναι η ύψιστη στιγμή ενός ζευγαριού. Η γυναίκα και ο άνδρας συνδέονται συναισθηματικά και σεξουαλικά. Απολαμβάνουν το παιχνίδι του έρωτα και μαθαίνουν μέσα από αυτό διάφορες πτυχές τους.

Το σεξ οφείλει να είναι συνώνυμο της απελευθέρωσης των αισθήσεων. Τα ταμπού δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε τέτοιες στιγμές. Ωστόσο, ως προς το γυναικείο κοινό, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα ακούσετε για ανασφάλειες και δισταγμούς.

Έχει να κάνει όμως μόνο με την επιθυμία αυτοπροστασίας από τον εκάστοτε σύντροφο;

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης στη σεξουαλική ζωή σχετίζεται μάλλον περισσότερο με την ελάχιστη εμπιστοσύνη που δείχνετε προς τις ικανότητες σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο είστε για παράδειγμα μια επιτυχημένη επαγγελματίας.

Για να σαγηνεύεστε όμως έναν ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να εκφράζεστε ελεύθερα και να δείχνετε αυτοπεποίθηση σε κάθε σας κίνηση ή λέξη.

Μικρά μυστικά θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε στο ερωτικό παιχνίδι.

Δώστε βάρος στη διέγερση και την απόλαυση του συντρόφου σας

Ενα από τα συνήθη σημάδια που προδίδουν το αίσθημα χαμηλής αυτοπεποίθησης στο σεξ είναι η τάση να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Πιο συγκεκριμένα, το πώς μοιάζει το σώμα σας όταν κινείτε, τους ήχους που μπορεί να κάνει το στομάχι σας επειδή δεν έχετε φάει, το αν φιλάτε αισθησιακά, αν είστε όμορφη, αν έχετε περιττά κιλά και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες που όμως δεν αφορούν καθόλου εκείνον τη δεδομένη στιγμή. Σημασία έχει να κατανοήσετε πως δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από εσάς, αλλά θα πρέπει να δώσετε βάρος στο πόσο απολαμβάνει ο σύντροφος σας τη σεξουαλική σας πράξη, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα τον διεγείρετε περισσότερο. Ο αυθορμητισμός είναι απαραίτητος.

Μιλήστε του περισσότερο για το σεξ

Οταν αποπροσανατολίζεστε από το βασικό σκοπό της ερωτικής σας επαφής, είναι λογικό να μη δίνετε έμφαση σε εκείνες τις τεχνικές που θα τον έκαναν να φτάσει ακόμα πιο γρήγορα στον οργασμό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο. Πριν σκεφτείτε τη λύση του dirty talk, μιλήστε ανοιχτά στο σύντροφο σας. Ρωτήστε τον ποιο από τα «κόλπα» σας τον τρελαίνει περισσότερο, τι τον ενοχλεί ή τι καινούριο θα επιθυμούσε να δοκιμάσει μαζί σας. Αν ξέρετε πως ακριβώς να του συμπεριφερθείτε, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και οι ανασφάλειες θα εξαφανιστούν.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τον γνωρίσετε καλύτερα

Οι επιδόσεις σας καθώς και η ψυχολογία σας στο σεξ δεν πρόκειται να διορθωθούν, αν εσείς δεν γνωρίσετε πρώτα κι έπειτα αγαπήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Πρακτικά κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι χρειάζεται χρόνος για να μάθετε όλα τα σημεία του σώματος σας και πώς αυτά λειτουργούν και αντιδρούν κατά τη σεξουαλική πράξη.

Κατανοήστε τι πραγματικά θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

Πιθανότατα να έχετε ξοδέψει ατέλειωτες ώρες σκεπτόμενες  τι είναι αυτό που τελικά θέλουν οι άντρες από το αντίθετο φύλο και να μην έχετε βγάλει άκρη. Αντί να ταλαιπωρείστε, σκεφτείτε κάτι τόσο μα τόσο απλό: Από τη στιγμή που ένας άντρας σας επιλέγει ως ερωτική σύντροφο, το αντικείμενο του πόθου του είστε εσείς. Μην προσπαθείτε να αντιγράψετε τεχνικές. Παραμείνετε απλά ο εαυτός σας και δείξτε σιγουριά.