Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή σε μια ώρα -Απλά βήματα | 0 bovary.gr
Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή σε μια ώρα -Απλά βήματα | 0 bovary.gr
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ

Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή σε μια ώρα -Απλά βήματα


Είναι μικρές οι αλλαγές που μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική σου ζωή.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να χαλαρώνεις, το στρες και οι υποχρεώσεις μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και βλέπετε την ποιότητα της σεξουαλικής σας ζωής να επηρεάζεται.

Ακόμα και μία μόνο ώρα μπορεί να αλλάξει το «τοπίο» και να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας. Μικρά μυστικά μπορούν να αναβαθμίσουν τον τρόπο που κάνετε σεξ και η λαχτάρα του ενός για τον άλλον να γίνει και πάλι κομμάτι της μεταξύ σας σχέσης.

Αναμονή: H βιασύνη μπορεί να είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του σεξ. Η ειδικός σε θέματα σεξ, Jenny Block, αναφέρει ότι το σεξ είναι πρακτική του μυαλού και του σώματος. Οταν ο ένας σύντροφος προσπαθεί να δείξει στον άλλον αμέσως ότι περνά καλά (με fake οργασμούς και φωνές) τον αποτρέπει από το να βάλει σε λειτουργία την φαντασία του και να βρει νέους τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί του. Οσο πιο αργά γίνονται όλα, τόσο πιο απολαυστικά είναι για τους συντρόφους.

Απαλές κινήσεις: Μικρές κυκλικές κινήσεις στο δέρμα μπορούν να είναι άκρως αισθησιακές. Στα αυτιά, στον λαιμό, στους ώμους. Αυτές οι κινήσεις μπορούν να χαλαρώσουν και να ερεθίσουν το σώμα και να διεγείρουν τις αισθήσεις.
 

Υπνος: Κι όμως! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη ποιότητα του σεξ συνδέεται με την καλή ποιότητα του ύπνου. Το σώμα που είναι ξεκούραστο μπορεί να διεγερθεί πιο εύκολα, όπως αναφέρει έρευνα που διεξήχθη το 2016. Μια επιπλέον ώρα ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση 14% της ερωτικής ικανοποίησης. Το στρες και η αυπνία μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα της σεξουαλικής σου ζωής.

Εσώρουχα – Παιχνίδια στο κρεβάτι: Φαντασία! Αυτό είναι το μυστικό λένε οι ειδικοί. Οι μικρές αλλαγές από τα καθιερωμένα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ κάπου που δεν έχετε ξανακάνει. Φορέστε κάτι που δεν έχετε ξαναφορέσει! Οι εκπλήξεις στο σεξ αλλάζουν την ποιότητά του και εσείς το προσμένετε μέσα στη μέρα. Δεν είναι πια βαρετή διαδικασία.