10 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις για να κάνεις καλύτερο σεξ  | 0 bovary.gr
10 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις για να κάνεις καλύτερο σεξ | 0 bovary.gr
BETTER SEX

10 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις για να κάνεις καλύτερο σεξ


Ο,τι δεν σου αρέσει και δεν σε ικανοποιεί άλλαξέ το. Πώς; Κάνοντας πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει. Αυτό ισχυεί για όλους τους τομείς της ζωής μας. Ναι. Και για το σεξ.

Η ερωτική σου ζωή αυτή τη χρονιά μπορεί να γίνει συναρπαστική. Αρκεί να κάνεις μερικές, ουσιαστικές αλλαγές που κάνουν το σεξ μια εμπειρία ποτέ ξανά ανιαρή. Θα σου προσφέρει απόλαυση, θα σε κάνεις να το περιμένεις. Αφέσου στην στιγμή, επικοινώνησε ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, χαλάρωσε και εκφράσου. 10 αλλαγές ή αλλιώς 10 χρυσές συμβουλές για σεξ που θα ξυπνήσει όλες σου τις αισθήσεις.

1) Αλλαξε το πως αντιλαμβάνεσαι την εικόνα σου, πως νιώθεις με τον εαυτό σου: Κάθε γυναίκα έχει τα δυνατά της σημεία. Επικεντρώσου και ανάδειξε αυτά! Δεν μπορούμε να είμαστε όλες μοντέλα, δεν μπορούμε να έχουμε όλες αψεγάδιαστα κορμιά και αλαβάστρινη επιδερμίδα. Μπορούμε όλες, όμως, να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον φροντίζουμε και να τον προσέχουμε με επιμέλεια. Ο άνδρας θέλει την γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Πώς μπορεί να την θέλει, αν πρώτα εκείνη δεν έχει καλή σχέση με το σώμα της. Ερευνες έχουν δείξει ότι η καλή ποιότητα στο σεξ είναι ανάλογη του ποσοστού αυτοπεποίθησής μας.

2) Καλύτερη συγκέντρωση: Πολλές κρεβατοκάμαρες μοιάζουν πια με «βασίλεια» των gadgets. Με τηλεοράσεις, laptops, tablets. Οι σύντροφοι πολλές φορές δεν αποχωρίζονται το κινητό τους μέχρι να κοιμηθούν. Το μυαλό σαφώς δυσκολεύεται περισσότερο να συγκεντρωθεί και βέβαια η ποιότητα του σεξ μειώνεται. Ελα κοντά με τον ερωτικό σου παρτενέρ, μίλα του, παίξε μαζί του, μπες στο παιχνίδι της διεκδίκησης και... μην είσαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι.

3) Νιώσε sexy: Βάλε τον ρομαντισμό στο παιχνίδι. Ακόμα και μια body lotion με υπέροχο άρωμα μετά από ένα ζεστό μπάνιο και εσώρουχα με sexy λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν εντελώς την αίσθηση που έχεις.

4) Χρησιμοποίησε την τεχνολογία σωστά: Ενα μήνυμα την ώρα που είναι στην δουλειά του μπορεί να τον κάνει να περιμένει το σεξ μαζί του όλη την ημέρα. Ενα απλό «Σε θέλω» είναι αρκετό.
 

5) Συχνότητα: Η λίμπιντο είναι σαν ένας μυς: όσο πιο πολύ τον γυμνάζεις τόσο περισσότερο τον ενδυναμώνεις. Αύξησε την συχνότητα που κάνεις σεξ και θα δεις ότι θα έχεις περισσότερη όρεξη.

6) Θερμοκρασία δωματίου: Κι όμως! Ερευνες δείχνουν ότι μια αλλαγή στη θερμοκρασία δωματίου μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του σεξ. Ενα ζεστό δωμάτιο μπορεί να σε φέρει σε οργασμό πιο γρήγορα και πιο έντονα. Αύξησε την θερμοκρασία, λοιπόν.

7) «Κεφάλαιο» φαντασιώσεις: Ασε την φαντασία σου ελεύθερη. Οσοι πιο πολύ αφεθείς, τόσο πιο πολύ θα χαλαρώσεις και τόσο περισσότερο θα απολαύσεις το σεξ με τον σύντροφό σου.

8) Προκαταρκτικά: Φιλιά, χάδια, αγκαλιές, πειράγματα. Οταν όλα γίνονται γρήγορα και απότομα, η απόλαυση περιορίζεται και η ωκυτοκίνη «ορμόνη της αγάπης» αυξάνεται.

9) Η μυρωδιά και η υγιεινή: Η ειδικός σε θέματα σεξ Violet Blue αναφέρει ότι η πλύση με σαπούνι με ουδέτερο PH και η κατανάλωση γιαουρτιού συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία της ευαίσθητης περιοχής. Αυτό θα επηρεάσει θετικά και την απόδοσή σου στο σεξ.

10) Ασφάλεια: Καλή ποιότητα προφυλακτικών. Η έμφαση σε αυτό κάνει το σεξ περισσότερο απολαυστικό και... αποφεύγονται ανεπιθύμητες – ίσως – καταστάσεις.