Επιτυχημένες γυναίκες αποκαλύπτουν το πρώτο πράγμα που κάνουν με το που ξυπνάνε | 0 bovary.gr
Επιτυχημένες γυναίκες αποκαλύπτουν το πρώτο πράγμα που κάνουν με το που ξυπνάνε | 0 bovary.gr
SUCCESSFUL WOMEN

Επιτυχημένες γυναίκες αποκαλύπτουν το πρώτο πράγμα που κάνουν με το που ξυπνάνε


Τι είναι τελικά επιτυχία; Αναγνώριση; Χρήμα; Δόξα; Καταξίωση; Οικογενειακή πληρότητα;

Για κάθεμία από εμάς ορίζεται αλλιώς. Ανάμεσά μας υπάρχουν και εκείνες που κατάφεραν να διατηρήσουν μια ισορροπία. Να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Να έχουν προχωρήσει και να έχουν δεχτεί αναγνώριση για την προσπάθειά τους να τα καταφέρουν. Τι διαφορετικό έχει η καθημερινότητά τους από την καθημερινότητα των υπόλοιπων;

Ναι, έχει τα δικά της μυστικά... Κάθε μέρα έχει το δικό της «τελετουργικό». Το κάθε πρωί τις βρίσκει να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα.

Ισως για να πάει καλά η μέρα τους. Ναι, τελικά αυτό αποδίδει...

1) Κάνουν λίστα με όσα έχουν να κάνουν μέσα στη μέρα:

«Η μέρα μου ξεκινά... με πρόγραμμα. Σκέπτομαι όλα αυτά που έχω να κάνω μέσα στην ημέρα. Βλέπω την ατζέντα μου και βάζω στόχους και deadlines. Μέσα στη μέρα μπορεί να γίνουν αλλαγές, αλλά αυτό με βοηθά να είμαι οργανωτική».

Κatie Willcox, ιδρύτρια του πρακτορείου μοντέλων «Νatural Model Management», συγγραφέας του βιβλίου Health Is New Skinn.

2) Ακούνε μουσική:

«Αυτό που με κάνει περισσότερο χαρούμενη κάθε πρωί είναι να ακούω μουσική. Η έμπνευσή μου πηγάζει από την μουσική. Ό,τι κι αν κάνω συνοδεύεται από μουσική. Με κάνει να χαμογελώ και όλοι αναρωτιούνται γιατί».

Mahri Relin, ιδρύτρια του Body Conceptions.
 

3) Ξυπνάνε... χωρίς ξυπνητήρι:

«Το πρωί είναι η καλύτερή μου ώρα. Ξυπνάω 6 και μισή με 7 το πρωί και πηγαίνω στο κρεβάτι μου περίπου στις 10 και μισή με 11. Αυτό σημαίνει ότι έχω παραπάνω από 7 ώρες ύπνου που απολαμβάνω καθημερινά και αυτό μου φτιάχνει την διάθεση. Ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι κάθε μέρα και το βιολογικό μου ρολόι δουλεύει.. με ακρίβεια!».

Rob Berzin, Ιδρύτρια του Parsley Health

4) Δεν ασχολούνται με υπολογιστή και κινητό:

«Εχω δύο μικρά αγοράκια και το πρωί πάντα γίνεται πανικός στο σπίτι μέχρι να τα προετοιμάσω για το σχολείο. Ποτέ δεν κοιτάω το κινητό μου ή τον υπολογιστή, αφιερώνω όλη την προσοχή μου στην προετοιμασία. Κερδίζω πάντα πολύ χρόνο, πολύτιμο».

Kari Saitowitz, ιδρύτρια του Τhe Fhitting Room, fitness studio