6 λόγοι για να βγεις ραντεβού με έναν (πιο) κοντό -Είναι πιστοί, θα κάνετε συχνότερα σεξ | 0 bovary.gr
6 λόγοι για να βγεις ραντεβού με έναν (πιο) κοντό -Είναι πιστοί, θα κάνετε συχνότερα σεξ | 0 bovary.gr
ΚΟΝΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

6 λόγοι για να βγεις ραντεβού με έναν (πιο) κοντό -Είναι πιστοί, θα κάνετε συχνότερα σεξ


Θέλουμε τα αγόρια μας να είναι ψηλά, πιο ψηλά από εμάς. Να μας παίρνουν αγκαλιά και να χανόμαστε σε αυτή. Να τα κοιτάμε και να νιώθουμε πως μας προστατεύουν.

Το λέει άλλωστε και έρευνα πως η πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή, θέλουν να βγαίνουν με ψηλούς άνδρες. Το ακούτε και γύρω σας: «Δεν μου αρέσει γιατί είναι κοντός από μένα. Τι να τον κάνω να τον παίρνω αγκαλιά;». 

Γενικά, οι ψηλοί άνδρες φαίνονται πιο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών, μόνο και μόνο επειδή υπερτερούν σε αυτό το χαρακτηριστικό από κάποιους άλλους. Θα μου πεις η καθεμία με τα κολλήματα της, ωστόσο, και οι οι κοντοί άνδρες έχουν ψυχή και είναι και σέξι.

Εξι λόγοι που θα σε πείσουν να βγεις με έναν άνδρα που θεωρείται κοντός:

  • Κάνουν σεξ πιο συχνά

Ερευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, στην οποία μελετήθηκαν ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις, διαπίστωσε πως οι άνδρες μεταξύ 25-29, που το ύψος τους δεν ήταν το ατού τους, έκαναν πιο συχνά σεξ σε σύγκριση με τους ψηλότερους. Είδες το μέγεθος μετράει τελικά!

  • Ταιριάζετε περισσότερο στο σεξ

Αν είσαι 1,65 και ο άλλος 1,90, απλά κάνε σας εικόνα να κάνετε σεξ. Κάποιες στάσεις δεν είναι και τόσο βολικές.

  • Είναι πιο πιστοί

Μία ακόμα έρευνα τους δικαιώνει. Αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, η οποία αναφέρει πως είναι λιγότερο πιθανό να πάρουν διαζύγιο. Αν και οι ψηλοί άνδρες παντρεύονται πιο γρήγορα, οι δεσμοί τους δεν κρατάνε τόσο όσο των κοντύτερων.

  • Σου κάνουν τα ρούχα του

Το καρό του πουκάμισο σου ταιριάζει γάντι, δεν πλέεις μέσα του και το ίδιο συμβαίνει και με τα φούτερ του που είναι τόσο ζεστά.\

  • Οταν φοράς φλατ είστε υπέροχοι

Είναι τέλειο να κοιτιέστε στα μάτια χωρίς κόπο.

  • Δεν αφήνουν το χέρι τους στο κεφάλι σου

Αυτό το κάνουν οι περισσότεροι ψηλοί άνδρες: στερεώνουν το αγκώνα τους στο κεφάλι σου και σου λένε «πώς πάει εκεί κάτω;».ΟΚ, την πρώτη φορά είναι αστείο, τη δεύτερη, άντε και την τρίτη. Την 64η ωστόσο καταντάει κουραστικό.

Αρα οι κοντοί άνδρες είναι πιστοί, σέξι, απλά υπέροχοι. Τι να τους κάνεις, λοιπόν, τους ψηλούς; Το πολύ πολύ να σου κρεμάσουν τις κουρτίνες χωρίς σκάλα ή να σου κατεβάσουν κάτι από το ράφι που δεν φτάνεις.