Γιατί το σεξ στο νερό μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την υγεία σου  | 0 bovary.gr
Γιατί το σεξ στο νερό μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την υγεία σου | 0 bovary.gr
ΣΕΞ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Γιατί το σεξ στο νερό μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την υγεία σου


Σεξ στο αμάξι. Σεξ πίσω από θάμνους. Σεξ στο πάρκινγκ μιας πολυκατοικίας. Σεξ στο σπίτι ενός φίλου. Σεξ στο γραφείο. Σεξ στο νερό!

Ερωτικές περιπέτειες που όλοι έχετε δοκιμάσει έστω και μια φορά προκειμένου να κάνετε λίγο πιο πικάντικη και κινηματογραφική την προσωπική σας ζωή.

Ιδιαίτερα όμως το σεξ στο νερό είναι κάτι που τα περισσότερα ζευγάρια ονειρεύονται να ζήσουν, κάνοντας την αρχή στις πρώτες τους διακοπές, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της παραλίας κι έπειτα στο ντους και στο τζακούζι!

Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε. Υπάρχουν ζευγάρια που πραγματοποιούν μια ακόμη φαντασίωση, που είναι ρομαντική αλλά και γεμάτη πάθος.

Λίγο το ζεστό νερό, λίγο ο χαμηλός φωτισμός και η επαφή του δέρματος, λίγο η σαμπάνια ή το κρασί που συνοδεύει τις στιγμές χαλάρωσης ενός ζευγαριού και τα αίματα δεν αργούν να ανάψουν.

Ωστόσο, το σεξ στο νερό και πιο συγκεκριμένα στο τζακούζι δεν είναι η πιο ασφαλής συνουσία.

Οχι επειδή πρόκειται να κολλήσετε, όπως λέγεται ότι συμβαίνει, αλλά γιατί σύμφωνα με τη γυναικολόγο Νταϊάνα Χόουπ, εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της ευαίσθητης περιοχής.

Πριν λοιπόν αποφασίσετε να το ευχαριστηθείτε, διαβάστε τις επιπτώσεις του και προφυλαχθείτε.

Ανάπτυξη μύκητα και βακτηρίων

Στο τζακούζι χρησιμοποιείται μια σειρά από χημικές ουσίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μεταβολή της ισορροπίας του PH του κόλπου. Ως αποτέλεσμα αναπτύσσονται διάφορα βακτήρια στο γυναικείο κόλπο και ιδιαίτερα ο μύκητας κάντιντα που θεραπεύεται μεν αλλά θα σας ταλαιπωρήσει.

Τα προφυλακτικά είναι άχρηστα

Σίγουρα η χρήση του προφυλακτικού εξασφαλίζει ότι δεν πρόκειται να μείνετε έγκυος, όμως μέσα στο τζακούζι αυτό είναι δυνατόν είτε να γλιστρήσει και να βγει από τη θέση του, είτε να γίνει αναποτελεσματικό εξαιτίας του χλωρίου.

Εμφάνιση εξανθημάτων

Ενα από τα πιο κοινά «συμπτώματα» είναι τα εξανθήματα που αποκτούνται στο τζακούζι, εξαιτίας ενός μείγματος βακτηρίων στο νερό. Ετσι, το σεξ θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση αυτή προκαλώντας κόκκινα σημάδια και φαγούρα για μερικές ημέρες.

Στην τελική, το σεξ στο τζακούζι δεν είναι άνετο!

Το άφθονο νερό μπορεί να σας προκαλέσει πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, καθώς η φυσική υγρασία του κόλπου εξαφανίζεται.