Πώς μπορείς να αλλάξεις την ημέρα σου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, το πρωί | 0 bovary.gr
Πώς μπορείς να αλλάξεις την ημέρα σου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, το πρωί | 0 bovary.gr
07|02|2017 09:24
SHARE
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Πώς μπορείς να αλλάξεις την ημέρα σου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, το πρωί


Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν απαραίτητο ένα διπλό εσπρέσο για να ξυπνήσουν το πρωί, τότε μπορείς να εφαρμόσεις ένα πιο υγιές τρικ, το οποίο θα σου δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Το πρωινό ντουζ είναι από μόνο του μια αγαπημένη και σωστή συνήθεια. Ομως τις περισσότερες φορές την εφαρμόζεις λανθασμένα.

Το Career Girl Daily ολοκλήρωσε μια έρευνα σύμφωνα με την οποία 90 δευτερόλεπτα σωστού ντουζ, είναι ικανά να σου δώσουν την απαιτούμενη τόνωση για να ξεκινήσεις της μέρα σου. Το καυτό ντουζ μπορεί να είναι απολαυστικό όμως επαναφέρει τον οργανισμό σε συνθήκες... ύπνου! Η έρευνα έδειξε πως όταν το κορμί σου νιώθει το κρύο νερό, τότε ενεργοποιείται ακόμη πιο γρήγορα ο εγκέφαλος και μπαίνει άμεσα σε λειτουργία.

 

Εξηγούν ότι μπορείς να δημιουργήσεις ένα «σοκ» 90 δευτερολέπτων, χωρίς μάλιστα να χάσεις το κομμάτι της απόλαυσης. 30 δευτερόλεπτα με κρύο νερό, 30 δευτερόλεπτα με ζεστό και αμέσως 30 δευτερόλεπτα με κρύο.

Μπορεί να ακούγεται δυσάρεστο όμως βοηθά τα αγγεία και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνοντας μυαλό και σώμα. Επίσης μειώνει το στρες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και βοηθά στο κάψιμο λίπους ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, το τέχνασμα αυτό έχει αντικαταθλιπτικές τάσεις!