Γνώρισε τον έρωτα στο γυμναστήριο -Μάθε πώς | 0 bovary.gr
Γνώρισε τον έρωτα στο γυμναστήριο -Μάθε πώς | 0 bovary.gr
ΜΠΑΡ ΤΕΛΟΣ!

Γνώρισε τον έρωτα στο γυμναστήριο -Μάθε πώς


Σε περίπτωση που είσαι σε φάση αναζήτησης της αγάπης, τα μπαρ θεωρούνται ξεπερασμένα. Πλέον, είναι ελάχιστοι οι άνδρες που θα στην «πέσουν» ενώ πίνεις το ποτό σου με την παρέα σου, καθώς προτιμούν τον ασφαλή τρόπο των κοινωνικών δικτύων (πφφφ).

Εν έτη 2017, όμως, πέρα από το Facebook, υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να βρεις την αγάπη και αυτός είναι το γυμναστήριο!

Θα μου πεις «εγώ στο γυμναστήριο είμαι χάλια. Ιδρωμένη με μαλλιά κολλημένα στο πρόσωπο και κατακόκκινα μάγουλα. Μόνο σέξι δεν νιώθω. Πώς θα γίνει παιχνίδι;». 

Ναι, έχεις δίκιο κάπως έτσι είναι όλες οι φυσιολογικές κοπέλες στο γυμναστήριο, οι οποίες ξέρουν πως φουλ μέικ απ και eyeliner δεν πάνε με τη γυμναστική. Ωστόσο, μέσα σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν δεκάδες ευκαιρίες φλερτ και αφορμές να πιάσεις κουβέντα με όποιον σου αρέσει.

Να σου κάνω μια ερώτηση

Ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσεις κάποιον είναι να του κάνεις μια ερώτηση. Κλασικό και αλάνθαστο. Μπορείς να του πεις να σε βοηθήσει σε μία άσκηση ή να μετακινήσει μία ράμπα από κάποιο όργανο. Μετά μπορεί η κουβέντα να «τσουλήσει».

Διάλεξε κάποιον με κίνητρο

Μπορεί να μην σε ενθουσιάζει το TRX, αλλά αυτός που σου αρέσει πηγαίνει. Δεν σου λέω να τον παρακολουθείς και να τον ακολουθείς σε κάθε του βήμα, απλά μπορείς να δοκιμάσεις να δεις τι παίζει με αυτό το περιβόητο TRX και που ξέρεις μπορεί να του πιάσεις και την κουβέντα. Η αλήθεια είναι πως είναι πιο πιθανό να μιλήσεις με κάποιον που έχετε κοινές δραστηριότητες.

Δείξε ενθουσιασμό

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από τον ενθουσιασμό. Είναι πολύ πιο σέξι το να ιδρώσεις και να γυμνάζεσαι, δείχνοντας «χάλια», από το να είσαι βαμμένη και να κάνεις απλά ασκήσεις θέλοντας να δείξεις μέρη του σώματός σου.

Πήγαινε τις ίδιες ώρες μαζί του

Σε περίπτωση που σου αρέσει κάποιος και θες να τον γνωρίσεις, τσέκαρε πάνω-κάτω τις ώρες που πηγαίνει γυμναστήριο και πήγαινε και εσύ. Για ακόμα μία φορά σου τονίζω πως δεν πρέπει μπεις στο «τρυπάκι» της παρακολούθησης. Αν δεις πως δύο-τρεις δεν γίνεται τίποτα, μην ασχολείσαι.