Reniew: Το πρώτο κέντρο το οποίο υπόσχεται να σε κάνει να ξεπεράσεις τον πρώην σου | 0 bovary.gr
Reniew: Το πρώτο κέντρο το οποίο υπόσχεται να σε κάνει να ξεπεράσεις τον πρώην σου | 0 bovary.gr
ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Reniew: Το πρώτο κέντρο το οποίο υπόσχεται να σε κάνει να ξεπεράσεις τον πρώην σου


Νύχια, μαλλιά, γυμναστήριο, νέες παρέες, έξοδοι... οι συνηθισμένες λύσεις μετά τον χωρισμό... κάτι ποιο πρωτοποριακό δεν υπάρχει;... Κι όμως υπάρχει!

Λίγο να μπεις στο προφίλ του πρώην στα social media κι αμέσως ο νους σου ταξιδεύει. Λίγο να μείνεις μόνη σου στο σπίτι κι αμέσως μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που χωρίσατε... Πως, λοιπόν, θα τον ξεπεράσεις;

Όλα αυτά τα σκέφτηκε και τα πέρασε η Έιμι Τζαν και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο όπου πηγαίνεις και σιγά σιγά ξεπερνάς τον χωρισμό σου.

 

 

Το Renew είναι ουσιαστικά κάτι σαν θεραπευτικό κέντρο, το οποίο περιλαμβάνει θεραπείες, γιόγκα, διαλογισμό και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες σε ένα ήρεμο, γαλήνιο μέρος στην Νέα Υόρκη.

Περί τίνος πρόκειται

Και παρ΄όλο που οι περισσότερες νομίζουμε πως εκεί δεν γίνεται καμία συζήτηση περί πρώην, στην αρχή υπάρχουν ειδικοί όπου σε συμβουλεύουν και σε ενημερώνουν σχετικά με το γνωστό θέμα «Παρακολούθηση του πρώην στα social media», εξηγώντας σου πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμη και εθιστικό.

 

 

A post shared by Trish Barillas (@tbarillas) on Feb 11, 2017 at 1:14pm PST

 

Υπάρχουν ακόμη και γκρουπάκια με γυναίκες, στα οποία μπορούν να συζητήσουν διάφορα θέματα σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς, το τι γίνεται μετά το τέλος μία σχέσης και τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε λυπημένες.

 

A post shared by A Face Of Anxiety (@afaceofanxiety) on Feb 12, 2017 at 5:33am PST

 

Ενθαρρύνεται και η σωματική άσκηση, της οποία στόχος είναι να αυξηθούν οι ενδορφίνες κάνοντας διάφορες ασκήσεις με personal trainer.

 

A post shared by Amy Chan (@missamychan) on Feb 12, 2017 at 10:07am PST

 

Στον ελεύθερό τους χρόνο οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ποδήλατο, να χαλαρώνουν στην σάουνα ή να κάνουν διαλογισμό.

Δημιουργήθηκε από μία... χωρισμένη γυναίκα

 

 

A post shared by Amy Chan (@missamychan) on Feb 15, 2017 at 9:02am PST

 

Η ιδιοκτήτρια μάλιστα δεν αποφάσισε να ανοίξει τυχαία ένα τέτοιο μέρος, καθώς η ίδια είχε περάσει έναν χωρισμό στο παρελθόν.

Η Έιμι πριν πέντε χρόνια ήταν σε σχέση με έναν άνδρα με τον οποίο ήταν πολύ ερωτευμένη και πίστευε πως θα περάσει μαζί το υπόλοιπο της ζωής της.

Ήταν μάλιστα η πρώτη της αγάπη και πραγματικά είχε κάνει πολλά για αυτή τη σχέση, ώσπου μία μέρα όλα κατέρρευσαν εντελώς. Η ίδια πέρασε δύσκολα, είχε πέσει σε κατάθλιψη, είχε κρίσεις πανικού... μέχρι που είχε σκεφτεί ακόμη και να δώσει τέλος στην ζωή της.

 

 

A post shared by Amy Chan (@missamychan) on Feb 11, 2017 at 11:43am PST

 

Κατά την διάρκεια της... διάλυσης, η Είμι προσπαθούσε να βρει «καταφύγια», ώστε να ξεφύγει απο όλους κι από όλα και να μιλήσει με άτομα που μπορούσε να την βοηθήσουν. Δυστυχώς η ίδια δεν είχε βρει τίποτα. Στη συνέχεια η ίδια δημιούργησε ένα μπλογκ όπου άρχισε να μιλάει με άλλες φρεσκοχωρισμένες γυναίκες με αποτέλεσμα πολλές να την προτρέψουν να κάνει το επόμενο βήμα και να δημιουργήσει ένα κέντρο θεραπείας για... χωρισμένες. Έτσι γυναίκες πλέον μπορούν με υγιή τρόπο να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και να μην σκέφτονται συνέχεια τι κάνει ο πρώην τους και πως θα ήταν αν δεν είχαν χωρίσει.

Σίγουρα πρωτοποριακό...