SHUTTERSTOCK
SHUTTERSTOCK
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ

Καλύτερο σεξ -6 συμβουλές της... γιαγιάς που «δουλεύουν»


Το ερωτικό παιχνίδι στις μέρες μας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Θα έχεις σίγουρα διαβάσει ή ακούσει, ότι για να κάνεις τη σεξουαλική σου εμπειρία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και πιπεράτη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις διάφορα τεχνάσματα.

Για παράδειγμα να του κάνεις μασάζ με σοκολάτα, να του βάλεις σαντιγί,να τον ταΐσεις με φράουλες, να αρωματίσεις το χώρο με αιθέρια έλαια και να φτιάξεις ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά.

Αν πίστευες ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της σύγχρονης ζωής κάνεις λάθος. Η φαντασία στο σεξ μοιάζει να μην έχει όρια από την εποχή της γιαγιάς σου ή της προγιαγιάς σου!

Μια γυναίκα ανακάλυψε τα έξι βασικότερα τιπς της παλιάς εποχής, τα εφάρμοσε στη σχέση της προκειμένου να αυξήσει τη λίμπιντο και μοιράζεται αυτή την εμπειρία της.

  • Ο άντρας πρέπει να είναι «άρχοντας» στο κρεβάτι- Τόμας Χόρτον 1945

«Σε ποιον άντρα δεν θα άρεσε να έχει πολύ ενεργό ρόλο στο κρεβάτι και ποια γυναίκα δεν θα το απολάμβανε; Ηταν ένα καλό ξεκίνημα για τη βελτίωση της σεξουαλικής μας διάθεσης. Ο σύντροφος μου έλαβε δράση. Επιανε το σώμα μου και το έκανε ότι ήθελε, χωρίς να με προϊδεάζει. Ηταν αρκετά πικάντικο. Ομως δεν θα ήθελα η ερωτική μας ζωή να συνεχιστεί κατά αυτό τον τρόπο. Στην πραγματικότητα, προτιμώ να είμαι εγώ από πάνω όταν φτάνει στην κορύφωση».

  • Αγόρασε τα πιο ακριβά εσώρουχα και φρόντισε να είναι ροζ και δαντελωτά- Γουίλιαμ Τζόζεφους Ρόμπινσον 1927

«Αρχικά, αυτή η συμβουλή με έκανε να γελάσω, γιατί είναι πολύ υποκειμενικό το κατά πόσο θα αρέσουν τα ροζ και δαντελωτά εσώρουχα σε έναν άντρα. Ο δικός μου σύντροφος απλά τα μισεί! Και αυτό γιατί τα θεωρεί παλιομοδίτικα. Το θέμα ουσιαστικά εδώ είναι να φορέσεις όποια εσώρουχα θέλεις, βάζοντας το γούστο και τις προτιμήσεις σου σε προτεραιότητα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα σου αντισταθεί στο σεξ».

  • Μην διαβάζεις ερωτικού περιεχομένου βιβλία – Μάιρη Γουντ Αλεν 1899

«Οι περισσότερες γυναίκες που άρχισαν να διαβάζουν με μανία τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» θα διαφωνήσουν με τη συγκεκριμένη άποψη. Εγώ πάλι προτιμώ να παρακολουθώ ταινίες ερωτικού περιεχομένου πριν από το σεξ και αυτό γιατί οδηγούν σε ένα μόνο αποτέλεσμα: αυξάνουν την ερωτική διάθεση και σε ρίχνουν στο κρεβάτι. Εφάρμοσα την παραπάνω συμβουλή και έπαψα να βλέπω τέτοιου είδους ταινίες. Δεν πρόσεξα κάποια αλλαγή στην ερωτική εμπειρία μου, παρά μόνο ότι χρειάστηκε λίγος περισσότερος χρόνος για να ανέβει η διάθεση στα ύψη».

  • Μην αφήσεις ποτέ το σύντροφο σου να σε δει γυμνή – Ρουθ Σμίδερς 1894

« Αφού βγάλαμε τα ρούχα, σβήσαμε τα φώτα στο δωμάτιο και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Είχα μπει κάτω από το πάπλωμα, παρόλα αυτά η συμβουλή δεν είχε νόημα. Το γυμνό σώμα είναι ένα κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού και της οικειότητας που αναπτύσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι».

  • Πρέπει να κάνεις σεξ μόνο στο σκοτάδι

« Προσωπικά προτιμώ το πρωινό σεξ. Επίσης προτιμώ να παρατηρώ τον εαυτό μου, αλλά και το σύντροφο μου την ώρα της πράξης και αυτό απαιτεί φως. Σίγουρα είναι απολαυστική η αίσθηση και στο σκοτάδι, γιατί έχει ένα μυστήριο. Εγώ δοκίμασα και τα δύο».

  • Μην χρησιμοποιείς λιπαντικό - Λονγκ, 1919

«Βρήκα αυτή τη συμβουλή εντελώς ανόητη. Η χρήση του λιπαντικού δεν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στη σεξουαλική δραστηριότητα, αντιθέτως εγώ το χρησιμοποιώ συνεχώς για να αυξήσω την απόλαυση. Δοκίμασα να το παραλείψω μια και μοναδική φορά και έπειτα, το έβαλα και πάλι στο πρόγραμμα».