Οταν οι φίλες σου δεν συμπαθούν το αγόρι σου -5 σημάδια | 0 bovary.gr
Οταν οι φίλες σου δεν συμπαθούν το αγόρι σου -5 σημάδια | 0 bovary.gr
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

Οταν οι φίλες σου δεν συμπαθούν το αγόρι σου -5 σημάδια


Οταν είσαι μαζί του όλα είναι τέλεια. Είσαι ο εαυτός σου, διασκεδάζεις με την ψυχή σου, περνάς υπέροχα και δεν τον βαριέσαι, έχοντας ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Οταν, όμως, το αγόρι σου έρχεται στην παρέα σου, το χαμόγελο κάπως σβήνει και όλα είναι λίγο αμήχανα. Λίγο η ξινή έκφραση της φίλης σου, λίγο η ένταση όταν το αγόρι σου διαφωνεί με μια άλλη φίλη σου, βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά. Είναι σαν να σου λένε με την στάση τους και τις εκφράσεις τους «Μισούμε το αγόρι σου».

«Ωπα, τι εννοείτε δεν γουστάρουμε το αγόρι σου; Είναι η φάτσα του, η αύρα του, τα ρούχα του, μήπως; Σας έκανε κάτι και δεν το κατάλαβα; Αφού περνάω τέλεια, δεν υποτίθεται πως πρέπει να είστε χαρούμενες με την ευτυχία μου;»... Αυτές είναι μερικές σκέψεις που θα σου περάσουν από το μυαλό, καθώς βλέπεις πως οι φίλες σου και η σχέση σου δεν κάνουν στο ίδιο τραπέζι.

Για να καταλάβεις πως οι φίλες σου δεν συμπαθούν και πολύ το αγόρι σου, σου έχω σημάδια που πρέπει να αναγνωρίσεις.

  • Είναι πάντα μα πάντα βραδιά κοριτσιών

Λες να φέρεις τον «Τάκη» μαζί, αλλά πάντα σου λένε «αφού θα είναι μόνο κορίτσια, τι να κάνει μες στη μέση;».

  • Νιώθεις απομονωμένη μαζί του, όταν είστε όλοι μαζί

Οταν καταφέρνεις να μαζέψεις όλη μα όλη την παρέα, βλέπεις πως υπάρχει διαχωρισμός... οι φίλες σου και εσύ και εσύ κι αυτός. Σχεδόν δεν του μιλάνε και λένε τα δικά τους, που η αλήθεια είναι πως το αγόρι σου δεν μπορεί να παρακολουθήσει. Και εσύ είσαι μες στη μέση. 

  • Δεν του μιλάνε

«Γεια σου Τάκη. Τι κάνεις;», αυτή ίσως είναι η μόνη ερώτηση που του έκαναν, ενώ είστε δύο ώρες όλοι μαζί. Οσες προσπάθειες και να κάνει εκείνος να συμμετάσχει σε συζήτηση, πέφτουν στο κενό. 

  • Το αισθάνεσαι

Ενας κόμπος στο λαιμό, ένα πιάσιμο στο στομάχι και ένα «γιατί τους έφερε πάλι όλους μαζί». Το αισθάνεσαι πως η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή και δεν νιώθεις καθόλου άνετα.

  • Σου ψάχνουν σχέση

Μπορεί εσύ να είσαι σε σχέση, ωστόσο, οι φίλες σου συνεχίζουν να σου δείχνουν συναδέλφους τους ή φίλους των αγοριών τους με τους οποίους θα είσαστε υπέροχο ζευγάρι.