shutterstock
shutterstock
28|02|2017 15:00
SHARE
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΞ

Οι 7 συνήθειες των ζευγαριών που κάνουν πολύ σεξ


Πόσες φορές κάνεις σεξ μέσα στην εβδομάδα;

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που σε χτύπησαν κατακούτελα τα βέλη του έρωτα και η σχέση σου με τη/το σύντροφο σου περνάει πια τα δικά της σκαμπανεβάσματα.

Ενα κομμάτι της που επηρεάζεται έντονα είναι και η σεξουαλική σου διάθεση, που τη βλέπεις να παίρνει μονίμως τον κατήφορο.

Προσπαθείς να εξάψεις τη φαντασία σας με σέξι εσώρουχα, να μαγέψεις τον ουρανίσκο με αφροδισιακά γεύματα, κάνεις ένα εντυπωσιακό δώρο, αλλάζεις την εικόνα σου, βάζεις στο πρόγραμμα τις αισθησιακές ταινίες, χαϊδεύεις λίγο περισσότερο μήπως και κάτι γίνει τέλος πάντων, αλλά ακόμα απορείς γιατί δεν τα καταφέρνεις.

Ξέχνα όλα όσα ήξερες και προσπάθησε να βελτιώσεις την ερωτική σας ζωή με μυστικά που εφαρμόζουν στη δική τους ζωή τα ζευγάρια που απολαμβάνουν το καλό σεξ ανελλιπώς.

  • Βρες καθημερινά λίγο χρόνο για τους δυο σας

Ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις λόγω της δουλειάς σας είναι πολλές, προσπάθησε να βρεις χρόνο τον οποίο θα περνάτε μαζί καθημερινά. Αυτό θα το καταφέρεις μόνο αν βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση σας είτε αυτό σημαίνει ότι θα του κάνεις λίγα χάδια για δέκα λεπτά είτε ότι θα τον ρίξεις στο κρεβάτι και θα ξεχάσεις την κούραση. Βάζοντας τη σχέση σας σε προτεραιότητα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά και σωματικά.

  • Δώσε χώρο και χρόνο στην προσωπική σου ζωή

Οσο απολαυστικές κι αν είναι οι στιγμές που περνάτε μαζί, θα πρέπει να φροντίζεις να απολαμβάνεις και τις προσωπικές σου ασχολίες και δραστηριότητες, που μπορεί να μην σχετίζονται με τη σχέση. Βρες χώρο και χρόνο για τα χόμπι σου και τις παρέες σου. Αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό και γοητευτικό άνθρωπο. Η «απόσταση» δίνει την ευκαιρία να γεννηθεί ένα μυστήριο ανάμεσα σας, ενώ σας ωριμάζει και τους δυο και σας κάνει να αισθάνεστε ο ένας την ανάγκη του άλλου. Αντιθέτως, όταν είστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αυτό καταντάει ρουτίνα που θα σας κουράσει.

  • Μίλα ανοιχτά για το σεξ

Αισθανόσουν κούραση ή δεν είχες διάθεση για σεξ; Μπορείς να το συζητήσεις ελεύθερα και να το αντιμετωπίσεις ακόμα και με χιούμορ, όπως επίσης θα πρέπει να μιλάς ανοιχτά για όσα σε απασχολούν γύρω από τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά και για τις προτιμήσεις σου στο κρεβάτι ώστε να αυξήσεις την ικανοποίηση και των δυο σας.

  • Μην κρίνεις το σεξ εγωιστικά

Τα περισσότερα ζευγάρια που κάνουν πολύ σεξ φροντίζουν να ικανοποιούν πρώτα τη/το σύντροφο τους κι έπειτα τον εαυτό τους. Ετσι, προσπαθούν πάντοτε για την καλύτερη απόδοση και ενισχύουν την αγάπη και την οικειότητα μέσα στη σχέση.

  • Δώσε βάση στα προκαταρκτικά

Και δεν μιλάμε μόνο για αυτά που πρέπει να κάνετε οι δυο σας στο κρεβάτι, αλλά για το γεγονός πως η σεξουαλική διάθεση μπορεί να ανέβει στα ύψη ακόμα και σε άσχετες στιγμές της ημέρας και να «σπάσει» τη μονοτονία της ρουτίνας. Πες της/ του μια κολακευτική κουβέντα όταν παίρνετε το πρωινό, στείλε της/ του ένα ερωτικό μήνυμα όσο είναι στο γραφείο, φίλησε την/ τον όταν μπει μέσα στο σπίτι. Δώσε της/ του να καταλάβει ότι είσαι έτοιμη/ος για όλα.

  • Μοίρασε τις δουλειές του σπιτιού

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Journal of Family and Marriage τα ζευγάρια που μοιράζουν το νοικοκυριό, τείνουν να απολαμβάνουν ποιοτικότερο σεξ, γιατί αντιμετωπίζουν με ισότητα ο ένας τον άλλο.

  • Φρόντισε να κοιμηθείτε την ίδια ώρα

Ισως αυτό φαντάζει δύσκολο, αν τα ωράρια σας είναι διαφορετικά, όμως τα ζευγάρια που κάνουν πολύ σεξ κοιμούνται συνήθως την ίδια ώρα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε φορά που μπαίνετε μαζί κάτω από το πάπλωμα και τα σεντόνια, θα πρέπει να έχετε και ερωτική επαφή. Μπορεί απλά να ανοίξετε μια συζήτηση, να δείτε τηλεόραση ή να μείνετε αγκαλιά. Αυτές όμως οι συνήθειες σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά.