Kloe Kardashian/ Instagram
Kloe Kardashian/ Instagram
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΡ

«Εχασα 4 κιλά σε ένα μήνα κάνοντας τη διατροφή της Κλόε Καρντάσιαν»


Ακολουθώντας κανείς τους σελέμπριτις μπορεί να μάθε τα πάντα σχετικά με τη ζωή τους, ακόμα και να εντρυφήσει σε μυστικά που αφορούν στη λαμπερή τους εικόνα, κάτι που αφορά ιδιαίτερα εμάς τις γυναίκες, ειδικά όταν αυτά τα μυστικά έχουν να κάνουν και με τη σιλουέτα τους.

Είναι εύκολο να ονειρευτείς πως διαθέτεις μια αψεγάδιαστη κορμάρα, αλλά δύσκολο να το πετύχεις στην πράξη και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια από τις σταρ που συχνά -πυκνά απασχολεί τον τύπο εξαιτίας της μάχης της με τα κιλά είναι η Κλόε Καρντάσιαν, που θα την έχεις δει άλλοτε να φουσκώνει απειλητικά και άλλοτε να χάνει τα περιττά της κιλά και να αλλάζει το σώμα της.

Η Κλόε που σε συνέντευξη της έχει παραδεχτεί πως δεν της αρέσει να καταπιέζεται προκειμένου να πετύχει αυτόν το στόχο της, φαίνεται ότι προσπαθεί να διασκεδάζει ταυτόχρονα μέσα από αυτή την προσπάθεια απώλειας κιλών και αποφάσισε να προκαλέσει τους φίλους της στο instagram με ένα διατροφικό «τσάλεντζ».

Η συγκεκριμένη πρόκληση, διάρκειας ενός μήνα, υπόσχεται να κάνει το σώμα όμορφο από μέσα προς τα έξω και στηρίζεται στην κατανάλωση πρωτεϊνικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Μια γυναίκα αποδέχτηκε την πρόκληση και περιγράφει την εμπειρία της.

«Δεν είμαι υπέρβαρη, όμως αγαπώ τη ζάχαρη. Οπως επίσης αγαπώ τα σνακ και δεν αντέχω περισσότερο από μια ώρα χωρίς φαγητό. Και παρότι κάνω αρκετά συχνά γυμναστική κάθε εβδομάδα (3 ή 4 φορές) και μάλιστα υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση, δεν έχω ποτέ μάθει ποτέ να γεμίζω τον οργανισμό μου με τις σωστές τροφές που θα του δώσουν ενέργεια. Ημουν σε απόγνωση και έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω το πλάνο που προτείνει η Κλόε Καρντάσιαν».

apimages
apimages

Το πακέτο που παρέλαβε στο σπίτι της περιελάμβανε πέρα από τα συμπληρώματα και ένα πρόγραμμα γυμναστικής με οδηγίες το οποίο και έπρεπε να εφαρμόσει: 5 προπονήσεις με διαλειμματική άσκηση υψηλής έντασης την εβδομάδα, από μισή ώρα η καθεμιά. Επίσης, μια φορά την εβδομάδα θα έπρεπε να κάνει τζόγκινγκ διάρκειας 40 λεπτών, ενώ δικαιούνταν και μια ημέρα για ξεκούραση.

Το πακέτο περιελάμβανε ακόμη, ένα πλάνο σχετικά με το φαγητό και την ποσότητα που μπορούσε να καταναλώνει. Οι θερμίδες δεν έπρεπε να ξεπερνούν τις 1600 καθημερινά, ενώ το μενού περιόριζε και τους υδατάνθρακες.

«Αρχικά, ενθουσιάστηκα και απολάμβανα τα συμπληρώματα και τη γεύση τους, όμως υπήρχαν φορές που αισθανόμουν το στομάχι μου κενό και είχα ανάγκη τους υδατάνθρακες. Το διατροφικό τσάλεντζ αυτό απαγόρευε την κατανάλωση αλκοόλ, όπως επίσης και τα τηγανητά. Πρέπει κανείς να το ακολουθεί με απόλυτη αυστηρότητα. Εγώ δεν άντεξα! Την τέταρτη ημέρα έφαγα ένα κομμάτι κέικ, την ένατη ένα κομμάτι πίτσα και τη δωδέκατη υπέκυψα εντελώς, όμως σκέφτηκα ότι πρέπει να βελτιώσω την εικόνα του σώματος μου. Συνειδητοποίησα βέβαια, ότι η αντικατάσταση των υδατανθράκων με πρωτεϊνικό σέικ δεν μου έδινε την ίδια αίσθηση. Επίσης, η γυμναστική είναι ιδιαίτερα απαιτητική και σκληρή, σε σημείο που δεν μπορείς καν να κουνηθείς, παρότι διαρκεί μόνο μισή ώρα»

 

 

 

Τα αποτελέσματα της δοκιμής

«Συνολικά, έχασα περίπου τέσσερα κιλά. Τώρα αισθάνομαι λιγότερο πρησμένη και νιώθω τη διαφορά από τη γυμναστική στους μηρούς και την κοιλιά. Εχοντας αυτό το σώμα νομίζω ότι η αίσθηση είναι πολύ καλύτερη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής ιδανικό για σύντομο χρονικό διάστημα και για κάποιον που θα αποφασίσει να το ακολουθήσει πιστά, χωρίς να κάνει παρασπονδίες. Προσωπικά όμως μου λείπει πολύ το τυρί!».