«Εκανα σεξ με τον συνάδελφό μου, τι συνέβη μετά» -10 γυναίκες εξομολογούνται | 0 bovary.gr
«Εκανα σεξ με τον συνάδελφό μου, τι συνέβη μετά» -10 γυναίκες εξομολογούνται | 0 bovary.gr
10|03|2017 12:00
SHARE
ΣΕΞ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

«Εκανα σεξ με τον συνάδελφό μου, τι συνέβη μετά» -10 γυναίκες εξομολογούνται


Το γραφείο είναι ο χώρος στον οποίο περνάς καθημερινά ατέλειωτες ώρες. Ωρες που σε κουράζουν και πολλές φορές σε εξαντλούν, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ότι ο έρωτας κρύβεται κάπου δίπλα σου!

Πράγματι, η καθημερινή συναναστροφή με συγκεκριμένους ανθρώπους, αναπτύσσει την οικειότητα, με αποτέλεσμα οι πιο απλές και τυπικές κουβέντες να καταλήγουν συχνά σε ραντεβού με τον άλλοτε αδιάφορο συνάδελφο.

Και φυσικά αυτό το ραντεβού δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα. Λίγο το ποτό, λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς, λίγο το διακριτικό φλερτ που αναπτύσσεται ανάμεσα σας και ξαφνικά, χωρίς να λογαριάζεις αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, απολαμβάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου μαζί του.

Σου φαίνεται παρατραβηγμένο;

Κι όμως, δέκα γυναίκες που βίωσαν αυτή την ερωτική εμπειρία, μιλούν στο cosmopolitan για τα συναισθήματα τους και τις συνέπειες στη ζωή τους.

  • «Ημουν σερβιτόρα κι εκείνος σεφ. Μπορώ να πω ότι φλερτάραμε διαρκώς, ενώ υπήρχε και μια έντονη σεξουαλική διάθεση ανάμεσα μας. Το καλοκαίρι με κάλεσε στο σπίτι του. Εκεί κολυμπήσαμε στην πισίνα και απολαύσαμε τον ήλιο. Μετά από λίγο όμως βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι του και κάναμε σεξ. Αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Ολα ήταν φυσιολογικά στη δουλειά μετά από αυτό, όμως εγώ αισθανόμουν ενοχές και αποφάσισα να μιλήσω για αυτό στη φίλη μου, που ήταν και συνάδελφος μου. Ενώ αρχικά με καθησύχασε, στη συνέχεια άρχισε να με αποφεύγει. Προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό εδώ και καιρό. Δεν ήξερα ότι είχα εξομολογηθεί κάτι τέτοιο στην κοπέλα του! Το χειρότερο; Η μητέρα της ήταν και μάνατζερ του εστιατορίου. Μόλις το έμαθε, έπαψε να μου δίνει βάρδιες!», Ράντι 23 ετών.
  • «Εκανα σεξ με το αφεντικό μου στο πάρτι των Χριστουγέννων. Θυμάμαι, πως φλερτάραμε όλη τη βραδιά και όταν όλοι έφυγαν, έπιασε το χέρι μου, με πλησίασε και ήξερα ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί ανάμεσα μας. Ηξερα ότι έχει παιδιά και γυναίκα και θυμάμαι, ότι τον ρωτούσα επίμονα αν είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει μαζί μου. Ηρθε σπίτι μου, κάναμε έρωτα, όμως μόλις έφυγε εγώ ξέσπασα σε κλάματα. Ενιωσα ότι έκανα το πιο χαζό πράγμα στη ζωή μου, ότι κατέστρψα την καριέρα μου, ότι έκανα σεξ με το σύντροφο κάποιας άλλης γυναίκας. Σκέτη ντροπή. Εκείνος άρχισε να μου στέλνει μηνύματα. Του ξεκαθάρισα πως δεν ήθελα να συνεχίσουμε και συμφώνησε. Αποφεύγαμε ο ένας τον άλλο όσο γινόταν. Μετάνιωσα για αυτό που έκανα και λίγους μήνες αργότερα παραιτήθηκα από τη δουλειά μου. Δεν θα το τολμήσω ποτέ ξανά!», Αμέιλα 24 χρονών.
  • «Εγώ και ο συνάδελφος μου είχαμε την ίδια ηλικία. Οσο περισσότερο μιλούσαμε, τόσο πιο πολύ συνειδητοποιούσαμε και οι δύο ότι έχουμε κοινά σημεία. Αρχίσαμε να κάνουμε πράγματα μαζί σταδιακά: βγαίναμε βόλτα, τρώγαμε μαζί στα διαλείμματα. Αρχικά, κανείς από τους δυο μας δεν ήταν εκδηλωτικός γιατί ήμασταν σε σχέση. Οταν όμως βρήκε τον αριθμό μου, μου έστειλε μήνυμα και παραδέχτηκε ότι πάντοτε τον γοήτευε η παρουσία μου. Μιλήσαμε για τη δυσαρέσκεια που νιώθαμε μέσα στις σχέσεις μας και σύντομα οι συμβουλές κατέληξαν σε φλερτ. Λίγους μήνες αργότερα, άλλαξα χώρο εργασίας, χωρίσαμε ο καθένας από τη σχέση του και πλέον είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι», Σάρα 24 ετών.

  • «Εκανα σεξ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας μου κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου. Στην αρχή πίστευα ότι θα είναι κάτι πολύ τολμηρό σαν εμπειρία αλλά ποιος θα το φανταζόταν ότι επτά χρόνια αργότερα θα ήμασταν αρραβωνιασμένοι;», Εμα 31 ετών.
  • «Εκτός από συνάδελφοι στην ίδια εταιρεία, ήμασταν και καλοί φίλοι. Ενα βράδυ χρειάστηκε να δουλέψουμε μαζί ως αργά για να τελειώσουμε ένα πρότζεκτ και ξαφνικά καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Υπήρχε αναμφίβολα πολύ πάθος γιατί ήμασταν φίλοι, ήταν υπέροχα. Τις επόμενες ημέρες όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, όμως αργότερα εκείνος αποφάσισε να αλλάξει δουλειά. Μάλλον δεν μπορούσε να το διαχειριστεί», Μαρία 26 ετών.
  • «Εργαζόμουν ως γυμνάστρια σε ένα γυμναστήριο της περιοχής μου και είχα πολύ καλή σχέση με το αφεντικό μου. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας μέχρι τη στιγμή που με βρήκε στο snapchat. Αρχίσαμε να μιλάμε πολύ και μια μέρα στη δουλειά, με ακολούθησε στο γραφείο και έκλεισε την πόρτα για να μείνουμε μόνοι μακριά από τα βλέμματα των πελατών. Μου χάιδεψε τα μαλλιά, άγγιξε το σώμα μου και μου «επιτέθηκε». Μετά από αυτό που συνέβη, ένιωθα ότι κοκκίνιζα από ντροπή όταν τον συναντούσα. Με τη σύζυγο του ήμασταν φίλες και ένιωθα πολύ περίεργα. Εκείνος συνέχισε να εκδηλώνεται ακόμα και δημόσια, στο χώρο εργασίας μέχρι που κάποια στιγμή μας τσάκωσε ένας άλλος συνάδελφος και αποφάσισα να δώσω τέλος σε όλο αυτό. Παρότι παραιτήθηκα από τη δουλειά, χαίρομαι που είμαστε ακόμα φίλοι και κανείς δεν το έμαθε ποτέ. Δεν το έχω μετανιώσει!», Λαουρέτα 23 ετών.
  • «Εργάζομαι σε φαρμακείο και κάποια μέρα προσέλαβαν στη δουλειά έναν πολύ γοητευτικό τύπο. Δεν του μίλησα αμέσως, όμως τον χάζευα διαρκώς. Κατάλαβα ότι κι εκείνος με παρατηρούσε. Κάποια στιγμή ζήτησε τον αριθμό μου. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και να αναπτύσσουμε σχέση. Το κρατήσαμε όμως κρυφό. Το αφεντικό μου, μετά από έξι σχεδόν μήνες, μας ρώτησε αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα μας κι εμείς το παραδεχτήκαμε. Τι έκανε μετά; Οχι δεν μας απέλυσε! Αντιθέτως, ανακοίνωσε το δεσμό μας σε όλο το κατάστημα και δυο χρόνια μετά είμαστε ακόμα ζευγάρι», Τζέιν 22 ετών.
  • «Είχα βάλει στο μάτι έναν συνάδελφο μου που τον θεωρούσα πολύ σέξι, αλλά δεν πίστευα πως θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι ανάμεσα μας. Κάποια στιγμή όμως άρχισε να με φλερτάρει. Ζήτησε τον αριθμό μου, μου έστελνε μηνύματα και το πάθος και η έλξη ανάμεσα μας ήταν έκδηλα. Ποτέ όμως δεν μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Οταν αποφάσισα πια να παραιτηθώ από τη δουλειά, λόγω άλλων υποχρεώσεων, βγήκαμε για ποτό και η νύχτα μας βρήκε στο κρεβάτι. Η ιστορία μας κράτησε και τους επόμενους δύο μήνες. Βρισκόμασταν τακτικά και κάναμε σεξ. Κάποια στιγμή ανακάλυψα στο προφίλ του στο facebook ότι είχε κοπέλα. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ και έκοψα κάθε επαφή μαζί του», Σαμπρίνα 24 ετών.
  • «Είχα δεσμό με το συνάδελφο μου και κάθε μέρα στη δουλειά προσπαθούσαμε να βρούμε διάφορες δικαιολογίες για να απομονωθούμε και να απολαύσουμε ο ένας τον άλλο. Ακόμα και στην τουαλέτα! Ομως κάποια στιγμή, το αφεντικό μας έπεσε πάνω μας και άρχισε να φωνάζει τόσο δυνατά, που μας άκουσε όλο το κτίριο! Να μην τα πολυλογώ, τώρα πια δουλεύω αλλού και φυσικά δεν κάνω σεξ με συναδέλφους για κανένα λόγο», Μπεατρίς 27 ετών.
  • «Οταν εργάζεσαι σε εστιατόριο δεν είναι παράξενο να αναπτύσσεις ερωτικό δεσμό με ένα συνάδελφο σου. Εργάζεσαι πολλές ώρες και κάπως πρέπει να ξεσπάσεις. Θυμάμαι, ότι ήταν Παρασκευή βράδυ, όταν μετά το χαλαρό μας ποτό στο κλείσιμο, εγώ και ένας συνάδελφος μου βγήκαμε έξω να καπνίσουμε. Καταλήξαμε να κάνουμε όμως σεξ στο αυτοκίνητο του. Αυτό συνέβη άλλες δύο φορές, αλλά δεν το έμαθε κανείς. Το άσχημο της υπόθεσης; Κόλλησα ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και αναγκάστηκα να τον ρωτήσω αν εκείνος ήταν «καθαρός». Σαν να μην έφτανε αυτό, έμαθα ότι είχε δεσμό με μια συνάδελφο μας. Φυσικά δεν του έχω μιλήσει ποτέ ξανά, Τζούλια 24 ετών.