Instagram /madalingiorgetta
Instagram /madalingiorgetta
ΠΟΖΕΣ

Ποιο photoshop; Ολα είναι θέμα πόζας, δες αυτές που κρύβουν τις ατέλειες


Social media. Η αλλιώς ένας κόσμος στον οποίο τα φαινόμενα απατούν!

Εχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και αναμφίβολα έχουν δημιουργήσει μια εμμονή ως προς το να παρουσιάζουμε μια ιδανική πραγματικότητα, αλλά και μια τέλεια εικόνα του εαυτού μας.

Σκέψου αν έχεις δημοσιεύσει ποτέ, έστω και μια φωτογραφία που να μην έχει περάσει από σκηνοθεσία, να μην έχει τον κατάλληλο φωτισμό και τις απαραίτητες σκιάσεις, τα φίλτρα, το μακιγιάζ και φυσικά εσένα με μοντέρνο outfit.

Ομως αυτές οι τόσο εντυπωσιακές και αψεγάδιαστες εικόνες, είναι μάλλον μακριά από την καθημερινότητα σου και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός ψεύτικου κόσμου, που επηρεάζει όχι μόνο τους γύρω σου, αλλά και εσένα την ίδια, αφού υπάρχουν φορές που δεν σε αναγνωρίζεις.

Αυτό διαπίστωσε και η Μανταλίν Τζιορτζέτα, μια lifestyle μπλόγκερ και γυμνάστρια από την Αυστραλία, που προσπάθησε να δείξει μέσα από το προσωπικό της βίντεο, ότι μπορείς να παραπλανήσεις τους πάντες χωρίς τη χρήση εφαρμογών τύπου photoshop, αλλά μόνο με τη στάση του σώματος σου και συγκεκριμένα την κλίση των γοφών.

Στην αρχή, η Μανταλίν σπρώχνει προς τα πίσω τη λεκάνη της, δημιουργώντας ένα τόξο με την πλάτη της και ανασηκώνοντας τους γλουτούς της. Αυτό τονίζει το κενό ανάμεσα στα πόδια της και κάνει τη μέση της να δείχνει μικροσκοπική. Η σιλουέτα της αποκτά το σχήμα της κλεψύδρας και είναι πιο κολακευτική.

Μετά, με αργή κίνηση, γέρνει τη λεκάνη της προς τα εμπρός και τα πόδια κλείνουν. Αυτή η στάση κάνει τη μέση της να μοιάζει πιο φαρδιά, τονίζει την περιφέρεια και δημιουργεί «ψωμάκια», ακόμα και σε ένα σώμα που δεν υπάρχουν!

Η νεαρή παραδέχεται, πως όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες της για να διορθώσει τις ατέλειες, όπως επίσης ποζάρει κάτω από το ιδανικό φως ή επεξεργάζεται κάποια σημεία τους. Ομως αντιστέκεται στο photoshop και σε όσους την κατηγορούν ότι το χρησιμοποιεί, απαντά ότι δεν θα το έκανε ποτέ, για να αλλάξει την εικόνα του σώματος της.

Σκοπός της είναι να υπενθυμίσει στους φίλους που την ακολουθούν, να αγαπήσουν την εικόνα τους!