shutterstock
shutterstock
01|04|2017 10:03
SHARE
2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

«Γιατί γύρισα στον πρώην μου αν και μου είχε τσακίσει την καρδιά» -8 εξομολογήσεις


Το να γυρίσεις στον άνθρωπο που κάποτε σε αγκάλιαζε σφιχτά συμβαίνει. Μπορεί και συνέχεια.

Φαντάσου το εξής σκηνικό: είστε ένα από τα πιο αγαπημένα, ερωτευμένα και «δεμένα» ζευγάρια, συμπληρώνατε ο ένας τον άλλο, μοιραζόσασταν στιγμές, κάνατε όνειρα και χτίζατε το μέλλον σας. Μέχρι τη στιγμή που αρχίζετε να νιώθετε, ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι «πνίγεστε» μέσα στη σχέση σας, ότι θέλετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και τελικά χωρίζετε, πιστεύοντας ότι οι δρόμοι που θα ακολουθήσετε, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο.

Τι συμβαίνει όμως, όταν μετά από ένα διάστημα και μετά τον κατά τα άλλα «οριστικό» χωρισμό, κάνετε πισωγύρισμα και ζητάτε να τα ξαναβρείτε;

Οκτώ άνθρωποι που μετάνιωσαν για την απόφαση τους να διαλύσουν τη σχέση τους και επέστρεψαν στην /στον πρώην μοιράζονται και εξηγούν τους λόγους που τους έκαναν να αλλάξουν γνώμη.

Λάνα, 28: «Αφότου χωρίσαμε, γνώριζα πολύ καλά μέσω των κοινών μας φίλων, ότι δεν έκανε άστατη ζωή. Περνούσε χρόνο με τον εαυτό του και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οταν γύρισε σε μένα, έμοιαζε με άλλο άνθρωπο. Εναν καλύτερο άνθρωπο».

Νάθαν, 24: «Εκείνη έκλαψε περισσότερο από μένα στο χωρισμό μας. Εγώ ήμουν μεν θυμωμένος, αλλά εκείνη ήταν στενοχωρημένη και της είχε στοιχίσει. Καταλάβαινα ότι δεν ένιωθε σίγουρη για εμάς για αυτό και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ο τρόπος που τελικά το χειρίστηκε με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο».
Τζέσικα, 23:«Μετά το χωρισμό μας άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους άντρες. Γιατί γύρισα στον ίδιο όμως; Κανείς δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του».

Τάι, 29: «Ο λόγος που με έκανε και της ζήτησα να τα βρούμε ξανά ήταν το πόσο ευτυχισμένος ήμουν κοντά της. Κάτι που δεν το ζούσα όταν ήμασταν χώρια».

Καλέμπ, 27: «Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι φίλοι μου και η οικογένεια μου. Ηταν όλοι τους στενοχωρημένοι που χωρίσαμε, γιατί ταιριάζαμε πολύ στα μάτια τους. Εκείνη μου ζήτησε κάποια στιγμή να χωρίσουμε, αλλά πίστευα ότι δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε. Την άφησα μόνη, δεν την πίεσα και ήλπιζα ότι θα νιώσει όπως εγώ. Μέχρι που μου ζήτησε να βγούμε για ποτό και όλος ο περίγυρος μου έμεινε έκπληκτος και έτσι τα βρήκαμε πάλι».

Πράκτις, 32: «Μου έλειπε πάρα πολύ έντονα. Τον αγαπούσα περισσότερο από τον εαυτό μου. Ποτέ δεν φέρθηκε αναξιοπρεπώς μετά το χωρισμό. Μου ζήτησε να μείνουμε χώρια την κατάλληλη στιγμή. Ηξερε τι έκανε, για αυτό και τώρα που τα βρήκαμε ξανά, είμαστε πολύ καλύτερα».

Γουόντα 34: «Οι πιο ευτυχισμένες μου στιγμές συνδέονταν μαζί του. Στην αρχή ήμουν απογοητευμένη, όμως ζήτησε συγγνώμη για ότι είχε συμβεί και άλλαξε προς το καλύτερο. Πίστεψα στο ένστικτο μου, παντρευτήκαμε και είμαστε πια πολύ καλά».

Ντάνιελ 31: «Τα είχα κάνει θάλασσα την πρώτη φορά στη σχέση μας. Ομως πάντα με συγχωρούσε και με αγαπούσε. Ετσι κατάλαβα ότι μπορώ να την συγχωρήσω κι εγώ που με χώρισε».