shutterstock
shutterstock
02|04|2017 13:02
SHARE
SEX STORIES

«Σταμάτησα να κάνω σεξ με την/τον σύζυγο μου» -Ζευγάρια αποκαλύπτουν τους λόγους


Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια μακροχρόνια σχέση είναι η αποχή από το σεξ.

Εχεις πατήσει τα τριάντα και είσαι ακόμα σινγκλ. Ο «τοίχος» σου στο facebook γεμίζει διαρκώς με δημοσιεύσεις φίλων και γνωστών σου που είτε έχουν χορέψει το χορό του Ησαΐα είτε βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση και περνούν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Πριν ζηλέψεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι πολλές φορές δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, όσο φαίνονται!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μακροχρόνιων σχέσεων είναι το σεξ που στην αρχή γίνεται «σιγουράκι» και μετά αποτελεί παρελθόν και για αυτό αποφάσισαν να μιλήσουν στο Reddit 8 ζευγάρια, που αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους έπαψαν να ρίχνουν στο κρεβάτι τη /το σύζυγο τους.

  • «Είμαστε δώδεκα χρόνια παντρεμένοι. Η γυναίκα μου υποστηρίζει ότι δεν έχει πια τόση διάθεση για σεξ. Το χρόνο βρισκόμασταν ερωτικά μια φορά. Προσπάθησα να διορθώσω την κατάσταση αλλά εκείνη με απέρριψε ξανά. Αρχισα να την παρατηρώ και έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν με αγαπάει πια».
  • «Η γυναίκα μου δεν πιστεύει στις προφυλάξεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάθε φορά που κάνουμε, μένει έγκυος. Εχουμε ήδη πέντε παιδιά και δεν θέλω άλλο».
  • «Η σύζυγος μου άρχισε να φοβάται τα μικρόβια και τις μολύνσεις ένα χρόνο μετά το γάμο μας. Είμαστε στον πέμπτο χρόνο και δεν υπάρχει σχεδόν καμία επαφή».
  •  «Η σεξουαλική επαφή έπαψε να είναι απόλαυση μετά από τριάντα χρόνια γάμου. Εκείνη χρησιμοποιούσε το σεξ για να κερδίσει αυτό που ήθελε ή για να καλύψει κάτι που είχε κάνει. Αυτή η κοροϊδία σε σκοτώνει».
  • «Η γυναίκα μου έβαλε πάνω από πενήντα κιλά και δεν ελκύομαι καθόλου πια».
  • «Η χαμηλή τεστοστερόνη του σταδιακά εξαφάνισε τη σεξουαλική του ορμή και τον άλλαξε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Παρόλα αυτά, είμαστε ακόμα μαζί, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και τον υποστηρίζω να το ξεπεράσει. Θέλει να κάνουμε παιδί και πιστεύω ότι αυτό τον βοηθάει να πάρει και πάλι τα πάνω του».
shutterstock
shutterstock
  • «Εχουμε τρία παιδιά και ζούμε σε ένα μικρό σπίτι. Εργάζομαι σε δύο δουλειές και εκείνη στη δική της. Προσφέρουμε και οι δύο μέσα στο σπίτι για να μπορέσουμε να φροντίσουμε τόσο τις υποχρεώσεις, όσο και τα παιδιά. Η σύζυγος μου όμως έχει πάψει να ενδιαφέρεται για το σεξ. Μάλλον έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία μας φορά, όμως δεν υπάρχει μέρα που να μην φιλιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε και να μην λέμε πόσο αγαπιόμαστε».
  • «Εχουμε και οι δύο την ίδια ηλικία. Είμαστε 58 ετών και παντρεμένοι εδώ και 38 χρόνια. Η τελευταία φορά που κάναμε σεξ ήταν το καλοκαίρι του 2002. Η σύζυγος μου διαγνώσθηκε με μια ψυχολογική διαταραχή και οι θεραπείες της δημιούργησαν προβλήματα υγείας. Πλέον πρέπει να τη φροντίζω. Καταλαβαίνει ότι έχω ανάγκες αλλά τηρώ τις υποσχέσεις μου».