Παντρεμένα ζευγάρια αποκαλύπτουν το λόγο που έχουν σταματήσει να κάνουν σεξ  | 0 bovary.gr
Παντρεμένα ζευγάρια αποκαλύπτουν το λόγο που έχουν σταματήσει να κάνουν σεξ | 0 bovary.gr
ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ

Παντρεμένα ζευγάρια αποκαλύπτουν το λόγο που έχουν σταματήσει να κάνουν σεξ


Οι παλιοί λένε ότι «Οταν τα προβλήματα μπαίνουν από την πόρτα, ο έρωτας βγαίνει από το παράθυρο».

Ευθύνες, στρες, ένας ατέρμονος αγώνας επιβίωσης λόγω κακής οικονομικής κατάστασης, ανασφάλεια, ρουτίνα. Αυτά που φαίνεται να σκοτώνουν κάθε μέρα τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών σήμερα.

Χρήστες του Reddit εξομολογούνται γιατί ο γάμος τους πλέον δεν έχει πια σεξ.

«Μετά από 20 χρόνια γάμου έχω καταλάβει ότι έχει άλλον. Δεν θέλω να κάνω άλλο σεξ μαζί της αλλά προσπαθώ να διατηρήσω το γάμο μέχρι να μεγαλώσουν λίγο ακόμα τα παιδιά μας».

«Στα 3 χρόνια γάμου σταματήσαμε να κάνουμε σεξ. Ποτέ δεν έπαιρνε πρωτοβουλία. Είχα κουραστεί να κάνω μόνο εγώ προσπάθεια και να έχω όρεξη μόνο εγώ. Ξέρω ότι οι σεξουαλικές μου ανάγκες είναι κάτι που δεν την απασχολεί και δεν θέλω να προσπαθήσω άλλο. Νιώθω ότι δεν με αγαπάει καν, ότι δεν την ικανοποιώ...»

«Ποτέ δεν έκανα πολύ σεξ με τον σύζυγό μου λόγω κάποιων συμπλεγμάτων που έδειξε ότι είχε ήδη από τα νεανικά του χρόνια. Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε κάνει ένα παιδί (είναι εντυπωσιακό ότι καταφέραμε να κάνουμε). Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχουμε κάνει καθόλου».

«Εχουμε τρία παιδιά και μένουμε σε ένα πολύ μικρό σπίτι. Κάνω δύο δουλειές. Δουλεύει και εκείνη.Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να τα φέρουμε και να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Τρέχουμε τα παιδιά μας από δραστηριότητα σε δραστηριότητα. Νιώθουμε ότι τα χρόνια έχουν περάσει. Η γυναίκα μου δεν έχει πια πολλή όρεξη για σεξ. Ομως αγαπάμε ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει ημέρα που θα περάσει και δεν θα αγκαλιαστούμε. Μοιάζουμε σαν δύο καλοί φίλοι πια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και πληρώνουν λογαριασμούς...».

 

«Η δουλειά του τον έχει στρεσάρει πάρα πολύ εδώ και αρκετό διάστημα. Δεν έχει πια τόση διάθεση για σεξ και κάνω ό,τι μπορώ για να τον ξεσηκώνω. Τον ρώτησα μήπως δεν με θέλει πια. Αλλά με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα».

«Είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι. Εχω σταματήσει να το διασκεδάζω. Νιώθω μια κούραση μετά από τόσα χρόνια... που με σκοτώνει».

«Κάναμε το πρώτο μας παιδί πέρσι. Οταν έμαθε ότι είναι έγκυος κόψαμε το σεξ. Δεν είχε όρεξη για τίποτα. Προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση αλλά έχω κουραστεί».

«Πάχυνα και μου είπε ότι δεν με βρίσκει πια τόσο γοητευτικό όσο στις αρχές. Εκείνη μεγαλώνει το γιο μας, εγώ κουράζομαι στη δουλειά και τα βράδια τα περνάμε στο σαλόνι».

«Εχω σχέση με άλλον και εκείνος με άλλη. Σεξ κάνουμε, αλλά με άλλους. Οχι μεταξύ μας...».