Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει πώς θα κρατήσεις τη σχέση σου μακριά από την απιστία | 0 bovary.gr
Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει πώς θα κρατήσεις τη σχέση σου μακριά από την απιστία | 0 bovary.gr
20|05|2017 18:30
SHARE
ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ

Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει πώς θα κρατήσεις τη σχέση σου μακριά από την απιστία


Πρώην συνοδός πολυτελείας, η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο, έχει καταγράψει στο «ενεργητικό» της σεξουαλικές επαφές με δέκα χιλιάδες άντρες, έχει γράψει το βιβλίο «10,000 Men and Counting» και έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα, TheIntimacySecret.com.

Σήμερα, η Μοντενέγκρο ξαναχτυπά με μια έρευνα επάνω στην οποία έχει εργαστεί δύο χρόνια, δημιουργώντας ένα ερωτηματολόγιο 80 ερωτήσεων, με σκοπό να δώσει τα φώτα της στις γυναίκες για το θέμα της απιστίας.

Το ερωτηματολόγιο αυτό δείχνει τον τύπο κάθε άντρα, αλλά και τα κίνητρα που τον οδηγούν στο κρεβάτι. Γνωρίζοντας και κατανοώντας αυτά τα κίνητρα, η Μοντενέγκρο υποστηρίζει ότι η απιστία μπορεί να περιοριστεί και οι σχέσεις να ενισχυθούν.

Μιλώντας η ίδια στην Daily Mail Australia, εξήγησε, ότι οι άντρες διακρίνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες -προφίλ και κάθε τους πράξη καθοδηγείται από ψυχολογικά κίνητρα, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

  • Ο άντρας που λατρεύει την περιπέτεια και μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει με μια κατάσταση.
  • Ο άντρας που ποθεί την ισότητα, είναι δεκτικός στο να αλλάξει και του αρέσει η ζεστασιά της συντροφικότητας, γι' αυτό και παραμένει αφοσιωμένος στη σχέση του.
  • Ο άντρας που ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και θέλει να ικανοποιεί τη σχέση του. Αποτελεί το ιδανικότερο ταίρι για το λόγο αυτό και παραμένει στην κορυφαία θέση των ερωτικών σχέσεων.
  • Ο άντρας που επιζητά την ασφάλεια, δεν φοβάται τη μακροχρόνια σχέση και υπολογίζει πολύ τη γνώμη των άλλων.
  • Ο άντρας -κατακτητής, αυτός που είναι σίγουρος για τον εαυτό του, είναι γοητευτικός και χαρισματικός κι έτσι ξέρει πώς να ενθουσιάσει μια γυναίκα.
  • Ο άντρας που δεν συμφωνεί και δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την ελευθερία του.
  • Ο άντρας που είναι απογοητευμένος, αλλά με λίγη από την αγάπη σας μπορεί να γίνει δικός σας.
  • Ο άντρας που είναι «τοξικός» γιατί θέλει να ζει ανεξάρτητος.
shutterstock
shutterstock

Αν και τα κίνητρα διαφέρουν ανάλογα με τον κάθε άντρα, η εμπειρία της τής έμαθε ότι οι περισσότεροι άντρες θέλουν να αισθάνονται ποθητοί.

«Οι άντρες μοιάζουν με τις γυναίκες, έχουν κι εκείνοι συναισθήματα. Επιθυμούν τη συναισθηματική σύνδεση και θέλουν να νιώθουν απαραίτητοι και ποθητοί. Δεν απατούν τις γυναίκες επειδή μπορούν. Φοβούνται απλά μην χάσουν τον ανδρισμό τους».

Μέσα από το επάγγελμα της η Μοντενέγκρο διαπίστωσε όμως, ότι το 99,9% των αντρών που την επισκέπτονταν δεν ενδιαφέρονταν απλά για τη σεξουαλική πράξη, αντιθέτως ενδιαφέρονταν να την ικανοποιήσουν κι εκείνη σεξουαλικά και επιζητούσαν το συναισθηματικό δέσιμο.

Μάλιστα, ως προς τη δική της σεξουαλική ικανοποίηση τόνισε, πως αυτή μεταφράζεται ως επιβεβαίωση για το αντίθετο φύλο (και αυτό τους κάνει να αισθάνονται ποθητοί).

«Οι αληθινοί άντρες θέλουν να σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχισμένες με τη σεξουαλική σας επαφή. Θέλουν να έρθετε σε οργασμό και να νιώσετε τεράστια ευχαρίστηση. Οι περισσότεροι εμένα με ρωτούσαν τι μπορούν να κάνουν για να το πετύχουν».

Ως προς την ικανοποίηση της γυναίκας, η Μοντενέγκρο πιστεύει, ότι τελικά αυτή έχει να κάνει με το αίσθημα της πνευματικής «σύνδεσης» που δημιουργείται ανάμεσα σε αυτήν κι έναν άντρα, για αυτό και μια γυναίκα θα πρέπει να καταλαβαίνει το σύντροφο της και βασικό μυστικό αποτελεί η επικοινωνία.

«Η επικοινωνία μοιάζει με χαμένη τέχνη στις μέρες του texting. Αντί για αυτό κάντε μια όμορφη συζήτηση με το σύντροφο σας, πιείτε κρασί και μην αλλάζετε αυτό που είστε».