Η Cher πιο λαμπερή από ποτέ! Τι τρώει κάθε μέρα; | 0 bovary.gr
Η Cher πιο λαμπερή από ποτέ! Τι τρώει κάθε μέρα; | 0 bovary.gr
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ, Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Η Cher πιο λαμπερή από ποτέ! Τι τρώει κάθε μέρα;


Στα βραβεία Billboard πριν από λίγες ημέρες η σκηνή ήταν όλη δική της. Είναι 71 ετών. Αλλά τι σημασία έχει αυτό όταν μιλάμε για την Cher, μια γυναίκα που με την αναλλοίωτη φρεσκάδα της, δείχνει να έχει βρει την συνταγή της νεότητας.

Η Cher ξέρει πολύ καλά πώς να προσέχει τον εαυτό της. Και αυτό την κάνει να δαμάζει τον χρόνο και να μην τον αφήνει να δείξει τα σημάδια του.

Τι τροφές προτιμά η Cher και ποιες συνήθειες αποφεύγει να διατηρείται σε φόρμα;


 

1) Eίναι χορτοφάγος: Οπως έχει αναφέρει στους followers της στο Twitter, δεν συνηθίζει να τρώει ζαμπόν ή κόκκινο κρέας. Στο Hello είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το 2013: «Δεν μου αρέσει το κρέας και τα περισσότερα από αυτά που μου αρέσουν είναι υγιεινά για όλους μας».

2) Δεν πίνει, δεν καπνίζει: Η Cher, εκτός από χορτοφάγος, είναι αποφεύγει το αλκοόλ και το κάπνισμα . «Ο υγιεινός τρόπος ζωής ήταν πάντα προτεραιότητά μου» έχει αναφέρει στο Closer το 2013. «Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι υγιεινά και δεν μου αρέσουν, όπως το ποτό και ποτέ δεν τα είχα στη ζωή μου. Εχω καπνίσει για λίγο στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν επικρότησα αυτή τη συνήθεια. Πίνω τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο.

3) Ξέρει ποιες τροφές είναι δεν ωφέλιμες για το σώμα της: Η Cher ξέρει ποιες τροφές την βοηθούν να διατηρείται σε φόρμα και ποιες όχι. «Προσπαθώ να αποφεύγω τροφές με πολλά λιπαρά» είχε σημειώσει στο βιβλίο της «Forever fit» το 1991. «Τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν είναι καλά για εμάς. Αν είναι να πιω γαλά, το προτιμώ χωρίς λιπαρά. Πιστεύω ότι το τυρί είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα για το σώμα. Δεν μπορώ να το μεταβολίσω καλά, τα περισσότερα τυριά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και χοληστερίνη».

4) Προτιμά τροφές που της δίνουν ενέργεια: Ξέρει ότι για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις πρόβες και στις performances της πρέπει να έχει γευματίσει σωστά. Η ίδια έχει δηλώσει: «Πάντα κατανάλωνα τροφές που μου έδιναν ενέργεια: καστανό ρύζι, λαχανικά, φρούτα (μπανάνα, παπάγια και νεκταρίνα)» έχει δηλώσει η ίδια.

 

5) Κάνει surfing/ Γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα: Εμαθε να κάνει surfing στα 60 της. Πέρα από το surfing, αγαπά το περπάτημα και το γυμναστήριο. «Πρέπει να κάνεις συστηματική γυμναστική» έχει δηλώσει στο E! Νews το 2010. «Οταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο, έπαιζα sports συνέχεια. Τώρα έχω μάθει να κάνω surfing και είναι σαν ευλογία,ευχαριστώ τον Θεό».

TAGS