shutterstock
shutterstock
06|06|2017 18:06
SHARE
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ

Να γιατί δεν πρέπει να μασάς τσίχλα πριν το σεξ


Πως μπορεί κάτι τόσο μικρό, να φέρει τόσο μεγάλη αναστάτωση; Υπάρχει εξήγηση. 

Δεν έχει σημασία αν είστε λίγο ή πολύ καιρό με κάποιον. Το σίγουρο είναι ότι, όταν βρίσκεστε μαζί του, το τελευταίο που θέλετε είναι μη μυρίζετε όμορφα, ειδικά όταν πρόκειται να κάνετε σεξ. Οπότε, σκεπτόμενη ότι μια τσίχλα θα κάνει τα φιλιά σας να μυρίζουν δυόσμο ή έστω θα σας βοηθήσει να έχετε φρέσκια αναπνοή, τρώτε μια πριν προχωρήσετε στο δωμάτιο μαζί του. Σωστά; Λάθος.

 

Shutterstock
Shutterstock

Όπως φαίνεται, το να μασήσετε τσίχλα πριν το σεξ είναι σχεδόν απαγορευτικό. Οκ, προφανώς θα σας χαρίσει ευχάριστη αναπνοή, αλλά κατά τη διάρκεια της μάσησης εισπνέετε πολύ περισσότερο αέρα. Αποτέλεσμα; Εξαιτίας του αέρα που έχει εισέλθει, μετά από λίγο, μπορεί να νιώθετε ένα δυσάρεστο φούσκωμα στην κοιλιά και να έχετε την τάση για αέρια, πράγμα καθόλου σέξι ή έστω άνετο τη στιγμή που βρίσκεστε γυμνή μαζί με κάποιον.

Σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή απλώς μασάτε χωρίς να καταπίνετε τροφή, το στομάχι σας υποθέτει ότι έρχεται φαγητό, οπότε απελευθερώνει τα υγρά και πεπτικά ένζυμα που έχουν ως συνέπεια πιθανές γαστρεντερολογικές ενοχλήσεις. Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε.