Shutterstock
Shutterstock
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΗΝ

Επτά βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας πάντα επιστρέφει


Ο πρώην είναι σαν τον δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Γυρνάει πάντα. Κι αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές. Αν αναρωτιέσαι γιατί, τότε σου δίνουμε τους λόγους που τον οδηγούν στην πράξη αυτή.

Χωρίσατε, σε πλήγωσε και το μόνο που θέλεις είναι να επιστρέψει μια μέρα στη ζωή σου. Μάθε λοιπόν, ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, γι αυτό φύλαξε τα δάκρυά σου. 

Ο πρώην συνήθως επιστρέφει σε σένα και αυτό κυρίως γίνεται όταν αποφασίζεις να κοιτάξεις μπροστά και να περάσεις καλά με τους φίλους σου

Είτε είχατε σχέση, είτε κάτι πιο χαλαρό, και σε άφησε με το χειρότερο τρόπο, αργά ή γρήγορα το comeback του θα το κάνει. Αν αναρωτιέσαι γιατί, το BOVARY σου δίνει επτά θεμελιώδεις λόγους που τον οδηγούν στην πράξη αυτή. Η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο...

Δεν βρήκε κάτι καλύτερο

Κι όμως αυτός είναι ο πιο συνιθισμένος λόγος που οδηγεί έναν άντρα να γυρίσει στην πρώην του. Επειδή πολύ απλά δεν βρήκε κάτι καλύτερο από εκείνη. Ο δικός σου δηλαδή έψαξε, έψαξε αλλά σαν κι εσένα που ανεχόσουν όλα τα στραβά του, δεν βρήκε πουθενά. Οπότε η κίνηση ματ είναι μία… Να γυρίσει στην σιγουριά του. Μην κοιτάς δεξία-αριστερά, για σένα μιλάμε. 

Γιατί ξέρει ότι θα τον δεχτείς

Είσαι ικανή να του στρώσεις και κόκκινο χαλί για να τον υποδεχτείς και πάλι στην αγκαλιά σου. Αυτός όμως εκείνος το ξέρει πολύ καλά και το εκμεταλλεύεται. Ειδικά αν αυτό έχει ξανασυμβεί δυο τρεις φορές στο παρελθόν, τότε νιώθει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Γιατί έμαθε ότι προχώρησες

Τι εννοείς ότι χώρισες μαζί του πριν μήνες και αποφάσισες επιτέλους να πας παρακάτω; Ένας πρώην που καταλαβαίνει ότι στην ζωή σου υπάρχει κάποιος άλλος, τρελαίνεται γιατί έχει την εντύπωση πως εσύ θρηνείς ακόμα τον χωρισμό σας. Τον κυριεύει η ζήλεια και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να επανέλθει στο προσκήνιο και να σου απασχολήσει το μυαλό, ώστε να μην ασχολείσαι με κανέναν άλλο παρά μόνο με εκείνον. Θα διεκδικήσει λοιπόν πίσω την θέση του και θα ξεχάσει την βασική λεπτομέρεια ότι εκείνος έφυγε πρώτος. Μην ξεχνάς, ότι ένας άντρας σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι η γυναίκα που απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή της και να είναι και πάλι ευτυχισμένη.

Γιατί θέλει να σε τσεκάρει

Οι άντρες είναι βαθιά ανασφαλή άτομα, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν. Αυτό σημαίνει, ότι ίσως η αυτοπεποίθησή του έχει υποστεί πλήγμα, με αποτέλεσμα να ψάχνει απλά την επιβεβαίωση. Και τι καλύτερο από το να τσεκάρει αν ακόμα εσύ τον θέλεις. 

Γιατί η συνήθεια δεν ξεπερνιέται

Ε όσο να πεις, η συνήθεια είναι δυνατή και δεν ξεπερνιέται έτσι εύκολα. Αυτός μάλιστα είναι και ο βασικός λόγος που πολλά ζευγάρια δεν χωρίζουν και είναι ακόμα μαζί. Ο πρώην σου όταν αντιμετώπιζε προβλήματα, ήξερε ποια θα είναι εκεί να τον ακούσει με τις ώρες. Να βολευτεί σε έναν ώμο τελοσπάντων. Τέτοιοι ώμοι, δεν βρίσκονται έτσι εύκολα. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να ανακαλύψεις τις προθέσεις του.

Γιατί τo σεξ ήταν καλό

Το σεξ είναι η λέξη κλειδί στον εγκέφαλο του κάθε άντρα. Αν εσείς σε αυτόν τον τομέα τα βρίσκατε, τότε πώς μπορεί να το αποχωριστεί; Ειδικά αν δεν καλύφθηκε τόσο καλά από την επόμενη. Με λίγα λόγια είσαι η λύση έκτακτης ανάγκης, κάτι που σημαίνει ότι πριν του… δοθείς, θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά.

Γιατί σε θέλει η οικογένειά του

Φυσικά και οι γονείς παίζουν ρόλο. Σε περίπτωση που τους είχες γνωρίσει και σε είχαν συμπαθήσει, πιστεύεις ότι η μαμά του δε θα του υπενθυμίζει συχνά πυκνά πόσο χαζός είναι που σε άφησε και καλά θα κάνει να τα ξαναβρεί μαζί σου; Και ξέρουμε όλοι τι επίδραση έχει η μαμά στο γιο της. Απλά τα πράγματα.

Το θέμα όμως είναι ότι για όποιον λόγο και να γύρισε ο πρώην σου, ακόμα και να σ’αγαπάει πραγματικά, σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις να τον δεχτείς πίσω

Μόνο εσύ ξέρεις τι πέρασες και εμπιστεύσου το ένστικτό σου...