To κόλπο για να μην χύνεται το περιεχόμενο από το τάπερ (ακόμα κι αν αναποδογυρίσει) | 0 bovary.gr
To κόλπο για να μην χύνεται το περιεχόμενο από το τάπερ (ακόμα κι αν αναποδογυρίσει) | 0 bovary.gr
18|09|2017 08:44
SHARE
ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΚ

To κόλπο για να μην χύνεται το περιεχόμενο από το τάπερ (ακόμα κι αν αναποδογυρίσει)


Για όσους αγαπούν το σπιτικό φαγητό και δεν θέλουν να ξοδεύουν χρήματα για το γεύμα τους όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, το τάπερ είναι μια ευρηματική κατασκευή.

Το τάπερ μπορεί να μας λύσει τα χέρια: να αποθηκεύσουμε σε αυτό την ποσότητα φαγητού που θέλουμε και να την καταναλώσουμε όποτε το επιθυμούμε.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος: η απογοητευτική εικόνα του τάπερ που δεν προστάτευσε απόλυτα το περιεχόμενο που είχαμε αποθηκεύσει σε αυτό και το είδαμε να έχει λερώσει την τσάντα μας κατά τη μεταφορά του σε άλλο χώρο (εκτός σπιτιού) ή ακόμα και το ψυγείο μας (επειδή καταλάθος μπορεί να αναποδογύρισε).

Για κάθε πρόβλημα, υπάρχει και λύση.

Υπάρχει ένα τρικ που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μπορεί να μας βοηθήσει. Αυτός ο τρόπος, όσο παράδοξος κι αν φανεί με την πρώτη ανάγνωση, μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως αποτελεσματικός αν δεν θέλουμε το τάπερ να ανοίξει και πάλι και να χυθεί το περιεχόμενό του αφήνοντας λεκέδες.

Το μόνο χρειάζεστε για να το καταφέρετε είναι ένα δεύτερο, μεγαλύτερο τάπερ.

Κι όμως! Αν αποθηκεύσετε το τάπερ που περιέχει το οποιαδήποτε μορφής φαγητό που επιθυμείτε να καταναλώσετε μέσα σε ένα μεγαλύτερο τάπερ (εννοείται ότι οι διαστάσεις του θα πρέπει να επιτρέπουν την αποθήκευση ενός μικρότερου τάπερ) και το κλείσετε καλά, πολύ δύσκολα θα δείτε να χύνεται το περιεχόμενό του ακόμα κι καταλάθος αναποδογυρίσει!

Στο εξωτερικό η ιδέα θεωρείται ευρυματική και ίσως φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη σε σας που κυκλοφορείτε με ένα τάπερ στην τσάντα όλη μέρα.