Shutterstock
Shutterstock
22|09|2017 09:30
SHARE
ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ενα Sugar Baby εξομολογείται: «Ενας καλός μήνας μου δίνει έως και 25.000 ευρώ»


Σήμερα, η λέξη «ζάχαρη» δεν χρησιμοποιείται μόνο για τον γνωστό σε όλους μας γλυκό υδατάνθρακα που βρίσκεται στα τρόφιμα. Η ζάχαρη (Sugar) είναι τρόπος ζωής. Κάποιοι περνούν τη ζωή τους αποφεύγοντάς τη, άλλοι ξυπνούν ψάχνοντας για αυτή. Ναι, είμαι ένα Sugar baby.

Το ταξίδι για να γίνω Sugar baby, ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, μαζί με την αδερφή μου. Ημουν μια νοικοκυρά με δύο παιδιά σε επαρχιακή πόλη, και ο τέλειος κόσμος που είχα στήσει στα Social media, μόλις είχε καταρρεύσει μαζί με το διαζύγιό μου. Ναι, χώρισα με τον άντρα μου, με τον οποίο ήμασταν μαζί από το Λύκειο. Αποδείχθηκε ότι ήταν γκέι. Μαζί με το επώδυνο διαζύγιο ήρθε και η ελευθερία, η οποία μου έδωσε το κίνητρο να δοκιμάσω νέα πράγματα.

Υπάρχουν πολλοί που θα βιαστούν να ρωτήσουν: «Γιατί δεν έβγαινες με κανονικούς άντρες;» Δεν ήθελα άλλη μια «κανονική σχέση», ήθελα συντροφιά, αλλά όχι με τη δέσμευση από την οποία είχα καταφέρει να απαλλαγώ (σσ γάμος).

Επιπλέον, ήμουν απένταρη.

Shutterstock
Shutterstock

Είχα ακούσει για τα Sugar babes, κι έτσι μπήκα σε ένα σάιτ γνωριμιών (SeekingArrangement.com) όπου άνδρες παντρεμένοι, αναζητούσαν νεαρές γυναίκες για να ξεφύγουν από την συμβατική, πολλές φορές βαρετή ζωή τους. Εκανα εγγραφή, και τώρα βρισκόμουν εκεί, μόνη, άνεργη σε μια online κοινότητα γνωστή ως Sugar Bowl. Ξεκίνησα να διαβάζω διάφορα Blogs για το «Πώς να γίνεις Sugar baby». Δεν ήξερα ακόμη ότι στα 24 μου, θα έβλεπα πολύ περισσότερα πράγματα, από ό, τι βλέπουν κάποιοι σε όλη τους τη ζωή. Θα μάθαινα πολύ γρήγορα ότι ένα τριαντάφυλλο χάνει το νόημά του μπροστά σε ένα κουτάκι από τα Tiffany.

Σήμερα δεν μου καίγεται καρφί για τα περίπου 2.500 ευρώ, που είναι η αποζημίωση που δίνεται από έναν Sugar daddy σύμφωνα με το ίδιο το σάιτ, αλλά εκείνη την εποχή για μια χωρισμένη μητέρα χωρίς πτυχίο ή δουλειά, ήταν εξαιρετική επιλογή. Μετά την επιτυχία του πρώτου μου ραντεβού, έγινα Sugar. Μάλιστα βρέθηκα να έχω 12 Sugar daddies την ίδια στιγμή.

Ο πρώτος Sugar Daddy που είχα ήταν από τη Νέα Υόρκη και μου έδινε μηνιαίο επίδομα 4.100 ευρώ. Στον καλύτερό μου μήνα, έκανα συνολικά 25.000 ευρώ, τα οποία έπαιρνα από διάφορους Sugar Daddies. Μια φορά, ένας Sugar daddy μου έκανε δώρο 6.000 ευρώ. Ανεξάρτητα βέβαια από τον αριθμό των μηδενικών στο τέλος, είμαι πάντα ευγενική. Κι αυτό κρατήστε το ως tip.

Ενα σταθερό εισόδημα είναι σίγουρα στόχος. Κάθε baby θέλει να πετύχει, κάθε daddy θέλει συντροφιά. Είναι win-win situation. Δανείζουμε την ομορφιά, τη γοητεία και τη νεανική ενέργεια για χρήματα, εξουσία και ευκαιρίες που μας επιτρέπουν να ανεβούμε μερικά σκαλοπάτια. Ο Sugar daddy μου στη Νέα Υόρκη, μου έδωσε 12.500 ευρώ για να ξεκινήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα lifestyle, αλλά η καθοδήγησή του είναι αυτή που εκτιμώ περισσότερο.

Ωστόσο δεν είναι όλοι τόσο καλοί. Οπως και στα νορμάλ ραντεβού, έτσι κι εδώ συναντάς γλυκανάλατους άντρες, τσιγκούνιδες, με ψυχολογικά προβλήματα. Οπως για παράδειγμα ο Sugar Daddy Steve, ένας πολύ πλούσιος άντρας, ξενοδόχος από το Σαν Φρανσίσκο του οποίου η καλύτερη φιλοφρόνηση ήταν ότι έμοιαζα με την πρώην σύζυγό του που αυτοκτόνησε. Ρομαντικό, ξέρω.... Στο σπίτι του είχε φωτογραφίες ξανθών γυναικών τις οποίες τύπωνε από τα προφίλ τους στο Seeking Arrangement. Οταν του είπα ότι θέλω να φύγω, έριξε τη βαλίτσα μου από τις σκάλες. Αρχισα να τρέχω και τότε μου πέταξε κάτι πορσελάνινα πιάτα στο κεφάλι. Δεν γνώριζα καθόλου το Σαν Φρανσίσκο και το να φέρω την αστυνομία σε έναν ισχυρό άνθρωπο που μόλις γνώρισα, δε μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα. 

Μια φορά, ένας άλλος Sugar daddy με πήγε στην περιοχή Garment, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της μόδας στη Νέα Υόρκη, γιατί γνώριζε το πάθος μου για τα επώνυμα ρούχα. Μια άλλη φορά πήγα 10ήμερη κρουαζιέρα στις Μπαχάμες. Ο Sugar Daddy μου και εγώ νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο και εξερευνήσαμε όλα τα νησιά. 

Είναι σαν να έχετε σύντροφο και μάλιστα πλούσιο. Μόνο που δεν επιτρέπεται να ζηλεύετε ή να μην είστε περιποιημένες. Πρέπει να διατηρείτε την τέλεια εμφάνισή σας και να μην χάνετε ποτέ την ψυχραιμία σας. Είστε η τέλεια σύντροφος. Και η ανταμοιβή είναι εθιστική.

Το να είσαι Sugar baby είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης. Ξυπνάω το πρωί, συνδέομαι στο λογαριασμό μου και ξεκινάω ψάχνοντας για νέους δυνητικούς Sugar Daddies, POT, όπως τους αποκαλούμε στα προσωπικά μας blogs και τα κοινωνικά μέσα. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε δουλειά, έχετε έναν ρόλο και αυτός ανταμείβεται.