Instagram/nevereverpayretail
Instagram/nevereverpayretail
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

36χρονη έχει εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ αγοράζοντας απίθανα ρούχα που κοστίζουν μόλις 5 ευρώ


Σε πολύ κόσμο η αγορά μεταχειρισμένων ρούχων μπορεί να προκαλεί μιζέρια. Η 36χρονη Hannah Klose από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας όμως το βρίσκει διασκεδαστικό.

Οχι μόνο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τον σύζυγό της και την δύο ετών κόρη της, αλλά εξοικονομεί τον χρόνο γύρω στα $300,000 αγοράζοντας ρούχα μόνο από δεύτερο χέρι.

«Το μόνο πράγμα που αγοράζω και είναι καινούργιο είναι τα εσώρουχά μου» σημειώνει στην Daily Mail. 

Η 36χρονη τα τελευταία χρόνια προτιμά να κάνει τις αγορές της από καταστήματα με μεταχειρισμένα ρούχα, που έχουν φορεθεί από ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ετσι, με τα χρήματα που εξοικονομεί μπορεί και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. 

Η ντουλάπα της είναι γεμάτη από κομψά ρούχα σχεδιαστών και φινετσάτα ενδύματα vintage. 

Instagram/nevereverpayretail
Instagram/nevereverpayretail

Μάλιστα, σημειώνει ότι ποτέ δεν ξοδεύει περισσότερο από 5 δολάρια για να αγοράσει ένα ρούχο!

«Η σκέψη να μπω σε ένα πραγματικό εμπορικό κέντρο με κάνει να αισθάνομαι άρρωστη. Ακόμα κι αν κέρδιζα το λαχείο, θα επέλεγα πάλι ένα μεταχειρισμένο ρούχο. Είναι στο DNA μου» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αυτό που την γοητεύει περισσότερο είναι η διαδικασία. «Λατρεύω τη συγκίνηση που μου χαρίζει το 'κυνήγι' και το να αγοράζεις από δεύτερι χέρι είναι πάντα ένα απόλυτο κυνήγι θησαυρού. Σε κάθε κατάστημα που μπαίνεις μέσα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα βρεις» συμπλήρώνει.

Η 36χρονη Hannah Klose μάλιστα έχει αγοράσει μεταχειρισμένη τσάντα του οίκου Gucci με 6 δολάρια!

«Πάντα λέω στους ανθρώπους θα προτιμούσατε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ολοκαίνουργια ρούχα ή να είστε σε θέση να ταξιδέψετε στον κόσμο και να έχετε νέες εμπειρίες ζωής;», καταλήγει.

Στο σάιτ της, nevereverpayretail.com.au, εξηγεί τους λόγους που πρέπει κανείς να αναζητά μόνο μεταχειρισμένα ρούχα και δίνει τις απαραίτητες πληροφορορίες για όποιον επιθυμεί να κάνει κάτι τέτοιο. 

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της στο Instagram:

 




 

The best things in life are thrifted or free, like this handmedown @zara blouse from @nielsenjaney or this @incinternationalconcepts jacket for $2 @salvosstores Alderley #handmedowns #bestthingsinlifearefree #nevereverpayretail @thriftyoverfifty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Never Ever Pay Retail (@nevereverpayretail) στις Σεπ 20, 2017, 12:14πμ PDT