kenshomykonos.com
kenshomykonos.com
BOUTIQUE HOTEL

Το καλύτερο Boutique hotel του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα


Την περασμένη Πέμπτη στο Λονδίνο ένα ελληνικό ξενοδοχείο αναδείχθηκε το καλύτερο νέο boutique ξενοδοχείο του κόσμου από τα διεθνούς φήμης World Boutique Hotel Awards.

Τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2017 βραβεύτηκαν στο Λονδίνο και είναι πολύ σημαντικό ότι ένα από αυτά βρίσκεται στη χώρα μας. 

Μάλιστα πριν από λίγους μήνες βραβεύτηκε και το εστιατόριο του ελληνικού αυτού ξενοδοχείου ως καλύτερο στον κόσμο για το 2017.

Πιο συγκεκριμένα αναδείχτηκε σε Global Winner in the Best Food Styling / Presentation Category, των βραβείων World Luxury Restaurant 2017. 

Ο λόγος για το Kenshō Boutique Hotel and Suites που βρίσκεται στη Μύκονο. 

Το πεντάστερο boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στον Ορνό της Μυκόνου και κατέπληξε με την πολυτέλειά του, την άριστη εξυπηρέτηση και την υψηλή αισθητική του. 

kenshomykonos.com
kenshomykonos.com

Η διαδικασία επιλογής ήταν σκληρή και άκρως ανταγωνιστική, καθώς επιλέχθηκαν περίπου 150 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο τα οποία επισκέφτηκαν οι κριτές για να δουν αν πραγματικά αξίζουν το βραβείο.

Το εστιατόριο Kensho Fine Dining Restaurant με τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη στην κουζίνα, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων του.

Οσοι το έχουν επισκεφτεί κάνουν λόγο για αληθινά έργα τέχνης.

Προσεγμένα στη λεπτομέρεια, μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής που στον «καμβά» τους έχουν υψηλής ποιότητας παραδοσιακά ελληνικά υλικά, τα οποία δίνουν μοναδικά αρώματα, δύναμη στη γεύση και απόλαυση στον ουρανίσκο.

Το εστιατόριο βρίσκεται δίπλα στο bar και την πισίνα του ξενοδοχείου με ιδιαίτερο roof-garden που κοσμείται από ελαιόδεντρα και έχει φυσικό φόντο τον κόλπο του Ορνού.

Το Kensho Boutique Hotel & Suites το οποίο άνοιξε το 2016 διαθέτει 35 πολυτελή δωμάτια και από τότε παραμένει πρότυπο αρχιτεκτονικής με μοντέρνο στιλ στο νησί των ανέμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δωμάτιά του είναι ήδη κλεισμένα για το καλοκαίρι του 2018. 

ΙΝFO:

Παραλία Ορνού, 84600 Μύκονος, Κυκλάδες

T. +30 22890 29001 / +30 22890 78788

F. +30 22890 27010

E. info@kenshomykonos.com

www.kenshomykonos.com

Διαβάστε επίσης: Μπαρ σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης πρώτο σε διεθνή διαγωνισμό