O πιτσιρίκος που έγινε viral -Τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για το bullying που δέχεται στο σχολείο | 0 bovary.gr
O πιτσιρίκος που έγινε viral -Τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για το bullying που δέχεται στο σχολείο | 0 bovary.gr
KEATON JONES

O πιτσιρίκος που έγινε viral -Τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για το bullying που δέχεται στο σχολείο


Ενα αγόρι, ο Keaton Jones, περιγράφει με δάκρυα στα μάτια το άγριο bullying που δέχεται από τους συμμαθητές του στο σχολείο.

Η μητέρα του, Kimberly, τον βιντεοσκοπεί και το ανεβάζει στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγα λεπτά ο μικρός πιτσιρικάς που περνάει ένα γολγοθά στο σχολείο έχει συγκινήσει όλα τα social media.

«Με λένε άσχημο, ότι έχω χοντρή μύτη και πως δεν έχω φίλους» σημειώνει το λυπημένο αγόρι που δεν αντέχει άλλο τον τρόπου που του συμπεριφέρονται τα άλλα παιδιά στο σχολείο του. 

«Γιατί το κάνουν αυτό; Ποιο το νόημα σε όλο αυτό; Τι το διασκεδιαστικό βρίσκουν και το κάνουν αυτό σε αθώους ανθρώπους;» τονίζει ο Keaton Jones με τρεμάμενη φωνή σε ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές. 

Ο έφηβος μιλάει μέσα από το αμάξι της μητέρας του την στιγμή που έχει πάει να τον πάρει από το σχολείο. Ο Keaton φοβόταν να πάει στο μεσημεριανό φαγητό. Και αυτό γιατί κάποιοι άλλοι μαθητές τον είχαν περιλούσει με γάλα και τον είχαν κοροϊδέψει για τα σημάδια στο πρόσωπό του.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, λαμβάνοντας εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους απ′ όλο τον κόσμο. Ακόμα και από σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Κρις Εβανς ευρύτερα γνωστός ως Captain America και το γνωστό μοντέλο της Victoria's Secret Ζοζεφίν Σκρίβερ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

Μάλιστα, ο κόσμος ξεκίνησε και μια GoFundMe καμπάνια, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις σπουδές του αγοριού. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από $50.000.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τρεις στους δέκα έφηβους μαθητές έχουν πέσει θύματα bullying στη χώρα μας ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία το 28% των μαθητών 6-12 ετών στις ΗΠΑ έχουν υποστεί εκφοβισμό.

Διαβάστε επίσης: Η άβολη αλήθεια για το bullying -Πελάτες ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα burger παρά για ένα παιδί