Συγκλονιστική στιγμή: Μαραθωνοδρόμος καταρρέει λίγο πριν τερματίσει, αλλά μια δρομέας τη βοηθά να βγει πρώτη | 0 bovary.gr
Συγκλονιστική στιγμή: Μαραθωνοδρόμος καταρρέει λίγο πριν τερματίσει, αλλά μια δρομέας τη βοηθά να βγει πρώτη | 0 bovary.gr
VIRAL

Συγκλονιστική στιγμή: Μαραθωνοδρόμος καταρρέει λίγο πριν τερματίσει, αλλά μια δρομέας τη βοηθά να βγει πρώτη


Mια άκρως συγκινητική στιγμή έζησαν οι θεατές του μαραθωνίου του Ντάλας στο Τέξας.

Η 32χρονη Τσάντλερ Σελφ, ψυχίατρος από τη Νέα Υόρκη, ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν λίγο πριν κόψει το νήμα του τερματισμού.

Δίπλα της έτρεχε μία 17χρονη μαθήτρια, η Αριάνα Λάτερμαν. Βλέποντάς την να καταρρέει, δεν σκέφθηκε καν να την προσπεράσει και να συνεχίσει.

Αντιθέτως τη βοήθησε να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια της. Παρόλα αυτά η μαραθωνοδρόμος κατέρρευσε και πάλι και η 17χρονη προσπάθησε να τη βοηθήσει για ακόμα μια φορά για να τερματίσει πρώτη.  

Οι διοργανωτές έσπευσαν να φέρουν ένα καροτσάκι στην γραμμή του τερματισμού, προκειμένου να πάρουν την εξουθενωμένη 32χρονη και να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο γυναίκες μαζί διένυσαν τα τελευταία μέτρα λίγο πριν από τον τερματισμό και στο τέλος η 17χρονη άφησε τη 32χρονη να νικήσει.

Οπως ήταν αναμενόμενο αυτή η κίνηση της μαθήτριας προκάλεσε συγκίνηση στους θεατές, οι οποίοι την χειροκρότησαν θερμά. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη μάχη γυναίκας με τα άγρια κύματα για να σώσει το σκύλο της