Colour Palette: H νέα βεντάλια χρωμάτων από τη Vivechrom θα γίνει η έμπνευσή σου | 0 bovary.gr
Colour Palette: H νέα βεντάλια χρωμάτων από τη Vivechrom θα γίνει η έμπνευσή σου | 0 bovary.gr
27|03|2018 17:03
SHARE
VIVECHROM

Colour Palette: H νέα βεντάλια χρωμάτων από τη Vivechrom θα γίνει η έμπνευσή σου


Η Vivechrom παρουσιάζει τη νέα βεντάλια αποχρώσεων με το όνομα COLOUR PALETTE, την καλύτερη από ποτέ συλλογή χρωμάτων και σας υπόσχεται ένα ιδιαίτερο ταξίδι γεμάτο χρώμα, έμπνευση και δημιουργικότητα στη διακόσμηση. 

Μια ομάδα ειδικών της AkzoNobel έχουν επιλέξει πολύ προσεκτικά κάθε απόχρωση, με επιρροές από experts από όλο τον κόσμο, στους τομείς του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής και της μόδας. 

Οι 2079 αποχρώσεις της COLOUR PALETTE είναι υπέροχα ομαδοποιημένες σε 10 κατηγορίες για εύκολη περιήγηση και επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, η ενότητα Off-whites περιλαμβάνει απαλές, υπόλευκες αποχρώσεις, η ενότητα Neutrals είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή ουδέτερων τόνων, από αποχρώσεις της φύσης μέχρι πιο δροσερές, ατμοσφαιρικές αποχρώσεις, ενώ οι 8 Χρωματικές Ενότητες ακολουθούν τον χρωματικό κύκλο, από τα κόκκινα μέχρι τα ιώδη. 

Η νέα υπέροχη και πρωτότυπη βεντάλια COLOUR PALETTE θα αποτελέσει αναπόσπαστο εργαλείο για πλούσια έμπνευση και υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα για ιδιώτες και επαγγελματίες. 
Για πολύ ευρεία διανομή και μεγάλη ευκολία για τον χρήστη, δημιουργήσαμε επίσης ένα εξαιρετικό χρωματολόγιο με 286 ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις από τη βεντάλια COLOUR PALETTE. Αναζητήστε το τώρα στο κοντινό σας χρωματοπωλείο με χρώματα Vivechrom!

Vivechrom, Let’s Colour! 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα vivechrom.gr