GARANT HOME DESIGN
GARANT HOME DESIGN
22|05|2018 10:00
SHARE
GALANIS FURNITURE

Ο γερμανικός κολοσσός επίπλων GARANT ήρθε στην Ελλάδα και αναθεωρήσαμε όσα γνωρίζαμε για τα έπιπλα


Το ιδανικό σπίτι είναι αυτό στο οποίο θέλουμε πάντα να επιστρέφουμε.

Στη θαλπωρή ενός καναπέ, στην άνεση μιας λειτουργικής κρεβατοκάμαρας στην εργονομία ενός γραφείου... 

30 χρόνια τώρα η Galanis Furniture Group φροντίζει να καλύπτει αυτή την ανάγκη μας αφού συνδυάζει την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, το μοντέρνο design και τις καλύτερες τιμές στην αγορά του επίπλου. 

Η ελληνική εταιρεία επίπλων αφουγκράζεται τις επιθυμίες των πελατών και συνεργάζεται με κορυφαία Brand του χώρου, τα οποία έχει ξεχωρίσει χάρη στην μεγάλη εμπειρία της. 

Αυτή τη συνεργασία ωστόσο δεν την είχαμε προβλέψει…. Η Galanis Furniture Group, φέρνει στην Ελλάδα την κορυφαία γερμανική εταιρεία επίπλων GARANT GROUP, που ξεχωρίζει τόσο για την απαράμιλλη ποιότητα, όσο και για το πολυτελές της στιλ.

Από σήμερα, οι δύο εταιρείες αλλάζουν όλα όσα γνωρίζαμε στο χώρο του επίπλου. 

Galanis Furniture Group
Galanis Furniture Group

Ο κολοσσός GARANT GROUP μετρά 4000 εμπορικούς συνεργάτες και κατασκευαστές, αριθμός που κάνει την GARANT GROUP μία από τις μεγαλύτερες B2B επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου.  

Τα καταστήματα GARANT HOME DESIGN μεταδίδουν την μοντέρνα αντίληψη της υψηλής γερμανικής ποιότητας και του κορυφαίου σχεδιασμού σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου. Από την Ευρώπη μέχρι την Ασία, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απολαμβάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του γερμανικού κολοσσού. 

Αυτή την εμπειρία θα μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε και στην Αθήνα, σε δύο καταστήματα, από την Galanis Furniture Group.

 Galanis Furniture Group
Galanis Furniture Group

Στο κατάστημα της Κηφισίας 346 στο Χαλάνδρι θα βρείτε την Premium line ενώ στο κατάστημα της Κηφισίας 196 επίσης στο Χαλάνδρι σας περιμένει η Luxury σειρά της GARANT. Είτε επιλέγετε τις καθαρές γραμμές, είτε είστε φαν μιας πιο μαξιμαλιστικής φόρμας, το βέβαιο είναι πως η GARANT δεν θα σας απογοητεύσει.

Για όλους εσάς που δεν συμβιβάζεστε και θέλετε την πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας, αλλά και για εσάς που το ανατρεπτικό design στο χώρο, είναι τρόπος ζωής, τα δύο νέα καταστήματα της GARANT GROUP στην Αθήνα είναι ο επόμενος προορισμός σας.