Φάε Χωρίς Πιρούνι, Απόλαυσε Χωρίς Ντροπές | 0 bovary.gr

Φάε Χωρίς Πιρούνι, Απόλαυσε Χωρίς Ντροπές

Αλλάζουν οι κανόνες του art de la table! Σε λίγο θα στρώνεις το τραπέζι χωρίς μαχαιροπήρουνα και πιάτα, με αυτή τη συλλογή art de la table που κάνει τα πράγματα πιο νόστιμα και πιο γουστόζικα.

Αν είσαι φαν του φαγητού και των gadgets που το αποθεώνουν, εδώ θα κολλήσεις. Κι αυτό γιατί η νεαρή σχεδιάστρια Sarah-Linda Forrer προτείνει αντικείμενα που γίνονται φυσική προέκταση του χεριού και των δαχτύλων σου. Η «προκλητική» συλλογή της συγκεκριμένης σχεδιάστριας σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που τρως και σε παροτρύνει να απολαύσεις το φαγητό σου με ρευστά και οργανικά σχήματα που αντικαθιστούν τα συμβατικά μαχαιροπήρουνα και σερβίτσια. Ντελικάτες φόρμες, κατασκευασμένες από μίγμα πηλού και πορσελάνης, ευελπιστούν να μετατρέψουν την ώρα του φαγητού σε μία αληθινή ιεροτελεστία δίνοντας αξία σε κάθε μπουκιά.

«Σε έναν κόσμο με ένα τόσο πολύπλοκο σύστημα τροφίμων, όπου δεν ξέρεις πλέον ούτε από πού προέρχεται ούτε πώς παράγεται το φαγητό σου, θέλησα να δημιουργήσω μια νέα σχέση με αυτό που τρώμε», εξηγεί η σχεδιάστρια και προσθέτει: «Η συλλογή αυτή μεταμορφώνει τη διαδικασία του φαγητού σε μια στιγμή πλήρους συγκέντρωσης, ευγνωμοσύνης και ευχαρίστησης». Σημείωση: η συλλογή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και για να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της σχεδιάστριας και αν ταυτιστείς με την έμπνευσή της, να συμβάλλεις κι εσύ στην εκστρατεία για την ολοκλήρωσή της.

Info: www.sarahlindaforrer.com