Έκτακτη Είδηση: Έξι θεοί το έσκασαν από τον Όλυμπο και κατέβηκαν στα χέρια των παιδιών | 0 bovary.gr
Έκτακτη Είδηση: Έξι θεοί το έσκασαν από τον Όλυμπο και κατέβηκαν στα χέρια των παιδιών | 0 bovary.gr
21|06|2018 15:20
SHARE
PLAYMOBIL

Έκτακτη Είδηση: Έξι θεοί το έσκασαν από τον Όλυμπο και κατέβηκαν στα χέρια των παιδιών


Θεϊκό έκτακτο δελτίο: Έξι από τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας, κατέβηκαν από τον Όλυμπο και περιμένουν από τα παιδιά να ανακαλύψουν τις ιδιότητές τους και τα μαγικά σύμβολα που τους ακολουθούν.

Η PLAYMOBIL δημιούργησε μια σειρά από μοναδικές φιγούρες εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα και τις φέρνει στα χέρια των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων φίλων της.

Για πρώτη φορά η PLAYMOBIL απεικονίζει τους εμβληματικούς θεούς του Ολύμπου, με σκοπό να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην ελληνική μυθολογία και να ζωντανέψει την φαντασία τους. Ο Δίας ο πανίσχυρος βασιλιάς των θεών, η Αθηνά θεά της σοφίας, ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ποσειδώνας θεός της θάλασσας, η Άρτεμις θεά των δασών και του κυνηγιού και η Δήμητρα θεά της γεωργίας, είναι εδώ για να προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους ένα μαγικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία και ατέλειωτο παιχνίδι. Μέσα από κάθε θεό, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τους μύθους και τα επιτεύγματα που τους κάνουν μοναδικούς και θα διδαχτούν πολλές σοφίες, διασκεδάζοντας. 

Οι φιγούρες των θεών σχεδιάστηκαν με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του κάθε θεού. Η νέα σειρά με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αλλά και να αποκομίσουν γνώσεις παίζοντας.

Και οι έξι συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL, κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 4+ ετών είναι διαθέσιμες στα καταστήματα, έτοιμες να πάρουν μέρος στα παιδικά παιχνίδια.