Jamjar premium -Το νέο ολοκαίνουργιο section του μεγαλύτερου ελληνικού marketplace | 0 bovary.gr
Jamjar premium -Το νέο ολοκαίνουργιο section του μεγαλύτερου ελληνικού marketplace | 0 bovary.gr
23|07|2018 12:21
SHARE
JAMJAR PREMIUM

Jamjar premium -Το νέο ολοκαίνουργιο section του μεγαλύτερου ελληνικού marketplace


Το jamjar.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace, παρουσιάζει τη νέα του ενότητα αφιερωμένη στις youniquely designed δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών & loved brands.

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, τo www.jamjar.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace για ξεχωριστά προϊόντα, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα του ενότητα, jamjar premium σε μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά σε έναν χώρο με ξεχωριστή σημασία, υπό το φως της Ακρόπολης, του κλασσικού αυτού αρχιτεκτονικού αριστουργήματος και συμβόλου της ελληνικής δημιουργίας.

Το νέο αυτό section της πλατφόρμας του jamjar είναι αφιερωμένο σε κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και loved brands που έχουν χαράξει αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο και έχουν καταφέρει να αφήσουν το στίγμα τους στην ευρύτερη αγορά του design και της δημιουργίας. Ανάμεσα στους πρώτους σχεδιαστές που συμμετέχουν στο jamjar premium συγκαταλέγονται οι: Parthenis, madame shoushou, Chaniotakis, Vally Kontidis, Sarina, Αέναον – Afroditi Goula, Kakuru, Kleos, IRIDE DE PORTU, ANDREOU FASHION, de.bour, DEBBIE TZIMA, Christina Warren.

Με την ένταξη της νέας αυτής ενότητας, οι επισκέπτες του jamjar θα έχουν πλέον τη δυνατότητα όχι μόνο να ανακαλύπτουν "youniquely created" προϊόντα από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς, αλλά και να βρίσκουν συγκεντρωμένα σε ένα online marketplace τα σχέδια αγαπημένων τους brands που ακολουθούν, προτιμούν και εμπιστεύονται. Για την καλύτερη δε εξυπηρέτηση και την πιο άνετη περιήγησή τους, οι δημιουργίες που ανήκουν στην ενότητα jamjar premium αποτελούν εκτός από ξεχωριστό section, και προϊοντική υποκατηγορία ανά είδος.

Αντίστοιχα, οι διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές θα αποκτήσουν ένα σύμμαχο, ένα σταθερό συνεργάτη και ένα αποδοτικό κανάλι πώλησης το οποίο θα τους προσφέρει την ευκαιρία να απευθύνουν σε ένα ευρύτερο κοινό & να ενισχύσουν την online παρουσία & τις online πωλήσεις τους.

Ο χώρος όπου φιλοξενήθηκε το press event του jamjar premium - Karyatis Luxury Maisonette
Ο χώρος όπου φιλοξενήθηκε το press event του jamjar premium - Karyatis Luxury Maisonette

Η Βέρα Παπαγγελοπούλου, συνιδρύτρια του jamjar.gr, δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε βαθιά πως η Ελλάδα είναι η χώρα που συμβολίζει και αντιπροσωπεύει όσο καμία τις έννοιες της έμπνευσης, της καινοτομίας, της δημιουργίας και του design. Στόχος μας έτσι και όραμά μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε ένα marketplace που θα φιλοξενεί όλες εκείνες τις ελληνικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν για την αισθητική, την ποιότητα, το design και την πρωτοτυπία τους, ένα marketplace σήμα κατατεθέν της μοναδικότητας, αφιερωμένο σε όλους όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν. Θεωρούμε, έτσι, πως η ένταξη του jamjar premium και η συμμετοχή των διακριμένων αυτών Ελλήνων σχεδιαστών θα δώσει νέα πνοή στο jamjar, με την διεύρυνση  της γκάμας προϊόντων μας και αντίστοιχα της πελατειακής μας βάσης, χαρίζοντας την ευκαιρία σε επισκέπτες, δημιουργούς και σχεδιαστές να συναντηθούν & να απολαύσουν τη μοναδική shopping & selling εμπειρία του jamjar αντίστοιχα».